Hotel Dynasty Residence Tirana

Hotel Dynasty Residence Tirana

Hotel Residence Dynasty je udoban hotel 4 zvezdice u centru Tirane, smešten u klasičnoj zgradi sa 7 spratova, u blizini čuvenog tiranskog “Blloku” koji predstavlja najuzbudljiviji deo Tirane, sa brojnim restoranima i kafićima. Hotel Dynasty Tirana pruža smeštaj u svojih 28 lepo uređenih soba i luksuznih i prostranih apartmana, koji imaju dobro osvetljenje i uređenje u toplim bojarama, u nekoliko tipova soba – jednokrevetne sobe, superior dvokrevetne sobe sa prostranim ležajevima i posebnim ležajevima, junior apartmani – trokrevetne sobe, porodične sobe i apartman. 16 soba Hotela Dynasty Tirana imaju balkone što poslovnim gostima i turistima omogućava mir i odmor. Sve sobe Hotela Dinasty Tirana imaju udobno kupatilo sa tušem i bideom, LCD TV sa satelitskim programima, radni sto i fotelje, klimatizaciju, besplatan bežični internet, neke sa balkonima. Apartmani imaju patio deo za sedenje, sa pogledom na obližnji park.

U Hotelu Dynasty Tirana se gostima poslužuje bogat i raznovrstan buffet doručak. Tradicionalni albanski specijaliteti i pića, kao i internacionalna jela se poslužuju u lepo uređenom restoranu i taverni klasičnog bečkog stila, koji imaju kapacitet od 130 mesta. Hotel Dynasty Tirana ima noćni klub sa živom muzikom i DJ nastupima, što omogućava uspešnu organizaciju raznovrsnih proslava, zabava i događaja. Jutarnja kafa ili raznovrsna pića gosti mogu koristiti u bašti Hotela Dynasty koja ima 100 mesta i prijatnu atmosferu sa mnogo zelenila. 

Hotel Dinasty Tirana ima potpuno opremljene sale za sastanke koji svojim kapacitetom od 100 mesta predstavljaju odlično mesto za organizaciju raznih sastanaka i događaja. Gosti koji borave u Hotelu Dynasty Tirana mogu besplatno koristiti parking, a na raspolaganju su im usluge recepcije i posluženja u sobi tokom 24 sata.

Trg Skenderbeg i kompleks Pyramid” Tirana su udaljeni oko 30 minuta lagane šetnje od Hotela Dynasty, dok je Nacionalna umetnička galerija udaljena oko 1 km. Gosti koji borave u Hotelu Dynasty mogu koristiti popust za prevoz do i od međunarodnog aerodroma u Tirani, a vožnja traje oko 25 minuta.

SHARE IT: