Hotel Dunav Sremski Karlovci

Hotel Dunav Sremski Karlovci

Hotel “Dunav” je udoban i poznat turističko-ugostiteljski objekat 3 zvezdice koji se nalazi na romantičnoj obali Dunava u Sremskim Karlovcima, na mestu gde je nekada bila čarda, a u stara vremena omiljeno mesto okupljanja srpske i austro-ugarske inteligencije i boema.

Lokacija Hotela Dunav u Sremskim Karlovcima je odlična zbog više faktora, a to su veličina i uređenost zemljišta kojim hotel raspolaže, pristupačnost hotelu, čuvani parking prostor za 300 vozila, kao i pristanište za turističke brodove.

Zanimljivost sadržaja Sremskih Karlovaca, kulturnog, duhovnog i obrazovnog centra Srba sa upečatljivim kulturno-istorijskim znamenitostima i vinarijama, kao i očuvani srednjovekovni manastiri na obroncima Fruške Gore i blizina Nacionalnog Parka Fruška Gora, i brojne male vinarije ovog čuvenog vinskog područja, omogućava kvalitetan, sadržajan i zanimljiv boravak poslovnih gostiju i turista.

Hotel Dunav u Sremskim Karlovcima raspolaže sa 135 ležajeva, raspoređenih u 42 soba i 8 apartmana, salu za sastanke sa 70 sedišta i malu salu koja može da primi 30 učesnika.

Sobe Hotela Dunav u Sremskim Karlovcima su udobno uređene i opremljene telefonom, televizorom i klima uređajem, a gostima je dodatno na raspolaganju salon sa jakuzzijem, solarijumom i saunom.

U sklopu hotela Dunav je suvenirnica bogata autentičnim ručno-rađenim predmetima sa širokim izborom čuvenih fruškogorskih vina, kao i restoran koji raspolaže sa malom salom koja prima 70 gostiju, kao i svečanom salom kapaciteta 600 sedišta i jedinstveno lepom i izuzetno prijatnom terasom, sa koje se pruža prekrasan pogled na Dunav i Frušku goru.

Hotel Dunav Sremski Karlovci mnogi pamte po uspešno organizovanim skupovima, romantičnim venčanjima, nezaboravnim proslavama i drugim veselim i zabavnim događajima.

SHARE IT: