Hotel Dukagjini Peć

Hotel Dukagjini Peć

Hotel Dukagjini u Peći, je luksuzan hotel 5 zvezdica, nedavno potpuno uspešno i kvalitetno obnovljen, radi ispunjenja najviših evropskih i svetskih standarda kategorije koju nosi, ali je potpuno očuvao svoj ugled, arhitekturu i nenadmašan stil gostoprimstva koju je punopravno ispunjavao od početka šezdesetih godina 20. veka, tokom nekadašnjeg jugoslovenskog režima.

Tiffany i Epoque zbirke i elementi opreme daju posebnu eleganciju hotelu Dukagjini u Peći. Hotel Dukagjini nenametljivo spaja originalne detalje sa modernim, budući da novi unutrašnji prostori blistaju vanvremenskom elegancijom i glamurom.

Hotel Dukagjini Peć odlikuje jedinstveni arhitektonski stil, koji se ističe među drugim objektima, istovremeno predstavljajući ključno mesto susreta stanovnika grada Peći i posetilaca.

Hotel Dukadjini Peć se nalazi u centru grada, između starog bazaara i glavne pešačke ulice u Peći, na kojoj se održavaju svi događaji, omogućavajući izuzetno udoban smeštaj u svojih 67 soba i apartmana, savremenog stila i kvalitetne opreme.

Zahvaljujući svom izvanrednom položaju na reci Lumbardh i vezom sa veličanstvenim okolnim planinama Klisure i kanjona Rugove, udaljene 5 km, sa prekrasnim pogledom, hotel Dukadjini se bukvalno nalazi na par koraka od gradskih kulturnih i turističkih znamenitosti i sedišta institucija u Peći, kao i čuvene Pećke Patrijaršije – srpske srednjovekovne celine UNESCO znamenitosti.

Ski centar Boge je udaljen 15 km i jednostavno dostupan, dok blizina planine Rugove omogućava izvanredne uslove za pešačenje, planinarenje, vožnju planinskog bicikla ili jednostavno uživanje u lepotama očuvane prirode. Položaj Hotela Dukagjini u centru grada Peći omogućava prijatan boravak poslovnih gostiju i turista.

Sobe hotela Dukagjini Peć su moderne, udobne i luksuzno opremljene besplatnim bežičnim internetom, LCD interaktivnim sistemom, klimatizacijom, sefom, minibarom, udobnim ležajevima i prijatno uređenim kupatilima sa tušem.

U hotelu Dukagjini se poslužuje doručak sa bogatim izborom ukusnih tradicionalnih i svežih sastojaka lokalnih namirnica. Raznovrsni restorani hotela Dukagjini nude najviši kvalitet usluge obučenog osoblja, koje sa elegancijom i gostoprimstvom poslužuje odabrane specijalitete autentične i mediteranske kuhinje, sa primesama očuvanih tradicionalnih vrednosti, koje odlikuju poslovnu politiku hotela.

White Room sala omogućava izvanredno iskustvo ukusa u bečkom ambijentu uz prekrasan pogled na grad, kao i mesto spešnog održavanja skupa ili nezaboravnog venčanja.

Restoran hotela Dukadjini je verovatno najbolji u gradu, ali to ne znači da ne treba probati i ostale gastro ponude koje grad Peć nudi.

City Café je takođe odlično mesto za omiljenu kafu ili čuveno pećko pivo ili koktel. Gostima koji borave u Hotelu Dukagjini Peć je na raspolaganju besplatan parking, korišćenje teretane i SPA centra, koji obuhvata bazen, saunu, hamam i parno kupatilo.

Sadržaji hotela Dukadjini Peć : recepcija tokom 24 sata, lobby bar, restorani, barovi, liftovi, prostor za odlaganje prtljaga, wellness centar, usluge pranja i peglanja, room service – posluženje u sobi, kongresni i koferencijski prostori, poslovne usluge /kopiranje, faxiranje/, pristup u invalidskim kolicima, najam vozila, usluge prevoza.

SHARE IT: