Hotel Drim Struga

Hotel Drim Struga

Hotel Drim Struga je potpuno obnovljen 2012. godine i predstavlja novi i moderan hotel 4 zvezdice na prekrasnom Ohridskom jezeru, okružen raskošnim zelenilom, opremljen modernim spa centrom, sopstvenom plažom i udobnim sadržajima za prijatan boravak ili odmor turista i poslovnih gostiju. Hotel Drim Struga se nalazi na prekrasnoj obali Ohridskog jezera, u neposrednoj blizini centra Struge, samo 7 km od međunarodnog aerodroma Ohrid, čineći gostoprimljiv objekat i kongresni centar Ohrida. Hotel Drim Struga pruža boravak u potpuno obnovljenim i ukusno uređenim, nepušačkim, klimatizovanim sobama sa besplatnim bežičnim internetom, LCD TV-om sa kablovskim programima, ukupnog kapaciteta 196 soba i 2 luksuzna apartmana. Hotel Drim Struga ima sopstvenu peščanu plažu, opremljenu ležaljkama i suncobranima i prekrasan pogled na Ohridsko jezero, reku Drim i živopisan centar Struge. Hotel Drim Struga predstavlja izvanredno mesto za odmor, kongresni događaj, sa udobnim sadržajima za opuštanje ili poslovne usluge i nezaboravnim gastro iskustvom u jednom od hotelskih restorana.

Zahvaljujući prostranim kongresnim prostorima, širokom izboru tehnički opremljenih kongresnih sala, Hotel Drim Struga je poznat po svom uspešnom tradicionalnom iskustvu u organizaciji kongresa, od poslovnih do stručnih događaja. Hotel Drim Struga ima 7 kongresnih sala različite veličine i kapaciteta, kao i brojne prateće usluge koje ispunjavaju potrebe i želje svake grupe i budžeta.

Nadaleko tradicionalno poznato gostoprimstvo i visok kvalitet usluga Hotela Drim Struga su posebno usmereni ukusima, željama i potrebama poslovnih gostiju i turista. Hotel Drim Struga ima restoran koji prima 500 gostiju, banket salu kapaciteta 120 mesta, kao i salu sa 400 mesta u kojima se poslužuju raznovrsni traditionalni i internacionalni specijaliteti. Na obnovljenoj terasi restorana Struški Kepenci Hotela Drim u Strugi gosti mogu probati ukusna jela makedonske kuhinje i uživati u jedinstvenom gastro iskustvu ukusne hrane koju pripremaju vrhunski kuvari, uz prekrasnu makedonsku muziku.

Hotel Drim Struga ima udoban spa centar sa Jacuzzi kupkom, saunom, salom za masaže i prostorom za opuštanje. Gostima Hotela Drim Struga je takođe na raspolaganju korišćenje otvorenog bazena, kuglane, stonog tenisa, tenis terena, terena za košarku i odbojku, najam bicikala, najam opreme za sportove na vodi……

SHARE IT: