Hotel Dream Tirana

Hotel Dream Tirana

Hotel Dream je udoban i moderan hotel 3 zvezdice u centru Tirane, otvoren 2015. godine, koji privlači poslovne goste i turiste svojom originalnom arhitekturom i kvalitetnom uslugom. Glavne turističke znamenitosti Tirane, kao što su džamija Et`hem Bega, Sahat kula, Trg Skenderbeg i druge kulturno-istorijske i turističke znamenitosti Tirane, institucije, restorani, kafei i klubovi su udaljeni oko 20 minuta lagane šetnje od – do hotela Dream Tirana.

Hotel Dream Tirana pruža smeštaj u 10 zvučno izolovanih soba koje su opremljene sadržajima za prijatan boravak – minibar, aparat za pripemu kafe ili čaja, lični računar, sofa ležaj i CD, kupatila sa tušem, dok neke sobe imaju balkone sa pogledom na grad. Sobe Hotela Dream Tirana su opremljene drvenim nameštajem u modernom stilu. Gostima se poslužuje bogat i raznovrstan doručak u hotelskom restoranu, a u restoranu Juliet uživaju u ukusnim specijalitetima. Na raspolaganju je hotelski café bar. Na udaljenosti oko 350 metara je restoran Gloria i Rozafa, koji poslužuje veliki izbor jela.

Hotel Dream Tirana gostima pruža usluge transfera od-do aerodroma Rinas Mother Teresa, koji je udaljen oko 20 minuta vožnje.  Hotel Dream Tirana takođe ima ljubazno i predusretjivo osoblje recepcije i posluženje u sobi tokom 24 sata…..

SHARE IT: