Hotel Đerdap Kladovo

Hotel ”Đerdap” se nalazi na samoj obali Dunava u Kladovu i objedinjuje turisticku ponudu ovog regiona. Hotel Đerdap, 3 zvezdice, raspolaže kapacitetom od 300 ležaja, koji su raspoređeni u apartmanima, jednokrevetnim i dvokrevetnim sobama.

Udobno opremljene smestajne jedinice hotela Đerdap u Kladovu su opremljene klimatizacijom, TV-om, telefonom i posebnim kupatilom. Zahvaljujući tehničkim uslovima i opremi kojima raspolaže, hotel Đerdap Kladovo pruža mogućost organizovanja kongresa, seminara i drugih poslovnih skupova za grupe do 300 učesnika.

Osim udobnog smestaja i raspoloživosti poslovnog prostora, pogodnog za organizaciju izložbi ili pratećeg dela programa skupa, u okviru hotela Đerdap se nalazi i prostrani restoran u kome gosti mogu uživati u gastronomskim specijalitetima.

Gostima su na raspolaganju brojni sportski tereni u okolini, gradska plaža ili vožnja brodom ”Đerdap” koji raspolaže sa 120 mesta na palubi i 50 mesta u luksuzno opremljenoj i klimatizovanom prostoru.

Vožnja brodom Đerdap svakako predstavlja najimpresivniji doživljaj okolnih prirodnih znamenitosti i kulturno istorijske vrednosti đerdapskog regiona.

Zanimljiva mesta: tvrđava Fetislam, tvrđava Diana, Nacionalni Park Đerdap, arheološko nalazište Lepenski vir, Trajanova tabla, arheoloski muzej Đerdap, Veliki I Mali Strbac.

 

SHARE IT: