Hotel Demi Saranda

Hotel Demi Saranda

Hotel Demi Saranda je mali, elegantan i moderan hotel 4 zvezdice u Sarandi, na prekrasnoj albanskoj obali Jonskog mora, samo par koraka od obale. Hotel Demi Saranda predstavlja odličan izbor gostiju koji traže sklad šarma, mira i odličnog položaja, gde se plaže i luka susreću sa Jonskim morem

Hotel Demi Saranda pruža udoban smeštaj u svojih 12 nepušačkih i zvučno izolovanih soba, veličine 20-24 m2, koje se nalaze na drugom i trećem spratu lepe, svetle građevine mediteranskog stila. Sobe Hotela Demi Saranda imaju savremeni nameštaj i opremu, svetle i nežne boje, u kojima preovladava bela, udobne prostrane king-size i posebne ležajeve, neke sa sofom što je veoma pogodno za porodični odmor, podne obloge, klima uređaje, LCD TV sa satelitskim programima, mini bar, besplatan bežični internet, udobna kupatila sa kadom ili tušem, toaletnim priborom i fenom za kosu, pogled na grad i more, neke sa bočnom terasom odakle se pruža divan pogled.

U prizemlju, odvojen od glavne zgrade Hotela Demi, nalazi se zatvoreni i otvoreni restoran, koga odlikuje elegantno uređenje, zelenilo i morsko prostranstvo, u kojima gosti uživaju u bogatom buffet doručku, za početak dana. Restoran Demi je veoma poznat po bogatom izboru izuzetno ukusnih mediteranskih i ribljih jela albanske, italijanske i grčke kuhinje, kao i prekrasnoj večernjoj atmosferi, uz sveće. Hotel Demi Saranda ima sopstvenu plažu sa ležaljkama, suncobranima i mali pojedinačnim prostorima sa zavesama, gde je moguće koristiti usluge masaže /uz doplatu/, što su sadržaji namenjeni opuštanju i uživanju gostiju. Ovde je takođe Demi lounge bar koji oživi tokom večeri, zbog odlične muzike, letnjih zabava i posebnih gostiju, a takođe i tokom dana pruža opuštanje gostiju uz nastupe lokalnih DJ-a. Saranda je veoma popularan i veliki turistički centar albanskog primorja, sa izuzetno velikim brojem posetilaca tokom visoke sezone, kada buka iz noćnih klubova stiže do restorana i brojnih hotela. Plaža Xamil – Ćamil je udaljena 13 km od hotela Demi, a grčka luka Igumenica 65 km.

Sadržaji Hotela Demi Saranda: nepušačke sobe, porodične sobe, besplatan bežični internet u svim javnim prostorima, buffet doručak, restoran, bar, lounge, privatna plaža, najam vozila, usluge transfera, posluženje u sobi – room service, prostor za odlaganje prtljaga, menjačnica, sala za sastanke, poslovni centar, lift, sigurnosni sef, besplatan parking…..

SHARE IT: