Hotel Dash Star Novi Sad

Hotel Dash Star Novi Sad

Hotel “Dash Star Luxury Accommodation” je novi, moderan hotel 3 zvezdice, smešten nedaleko od centra Novog Sada. Hotel Dash Star je idealno polazište turista u istraživanju jedinstvene kulture i istorije Novog Sada, kao i mesto prijatnog i udobnog boravka poslovnih gostiju.

Kao “oaza” nadomak centra Vojvodanske prestonice, hotel Dash osim mira i tišine, turistima i poslovnim gostima, nudi besprekornu udobnost smeštaja, a blizina javnog prevoza i sopstveni parking čine ovaj turistički objekat posebno pristupačnim.

Ukusno nameštene sobe Hotela Dash u Novom Sadu su spoj retro i modernog stila, koji ličnim zadovoljstvom prepoznaju najzahtevniji svetski putnici. Svih 22 soba i 4 apartmana Hotela Dash Star Novi Sad su opremljene stlskim nameštajem, internet linijom, mini barom, TV-om sa odabranim programima i vrhunskom toaletnom kozmetikom u kupatilima, što čini boravak nezaboravnim.

Dash Longue Bar nudi dobrodošlicu svojim gostima, predstavljajući nezaobilazno mesto za jutarnju kafu, ukusan doručak i prelistavanje dnevnih novina, popodnevni čaj, ili večernji užitak uz omiljeni kokter, nakon šetnje gradom, kupovine ili uspešnog poslovnog sastanka.

Hotel Dash Star Novi Sad raspolaže sa višenamenskom club salom, opremljenom najsavremenijom tehnikom i opremom, koja je pogodna za uspešno održavanje seminara, poslovnih sastanka, vrhunskih svečanosti i zanimljivih zabava. Broj i raspored sedećih mesta u club sali za sastanke Hotela Dash Star prilagodljivi su željama i potrebama gostiju, od 20 do 90 osoba. Potpuno opremljen poslovni centar Hotela Dash Star Novi Sad je na raspolaganju gostima 24 sata dnevno.

Za opuštanje i uživanje tokom boravka u Novom Sadu je gostima Hotela Dash na raspolaganju wellness centar, koji obuhvata zatvoreni bazen, saunu, solarijum i raznovrsne masaže.

Sadržaji, kvalitet usluga i ljubazno i profesionalno osoblje hotela Dash Star omogućavaju raznovrsne doživljaje gostiju po kojima im Novi Sad ostaje u lepom sećanju.

SHARE IT: