Hotel Danubia Park Veliko Gradište Srebrno jezero

Hotel Danubia Park Veliko Gradište Srebrno jezero

Na obali Srebrnog jezera, jednog od najlepših jezera u Srbiji, na samo 75 minuta vožnje od Beograda, nalazi se garni hotel Danubia Park, novi objekat kategorije 3 zvezdice sa zanimljivim sadržajima. Hotel Danubia Park je deo Silver Lake Resort-a, čitavog malog sveta zabave, opuštenog odmora i uživanja. U jedinstvenom okruženju Srebrnog jezera, poznatom po turizmu, ribolovu i brojnim prirodnim, istorijskim i kulturnim znamenitostima, Hotel Danubia Park na Srebrnom jezeru posetiocima pruža opuštajući i inspiritivan odmor ili kraći boravak. Bez obzira da li dolazite na porodični odmor, romantični vikend ili kongres ili team building program ili poslovni  skup, Hotel Danubia Park na Srebrnom jezeru je idealna destinacija za obnavljanje životne radosti i energije u blagodetima i sadržajima Srebrnog jezera.

Hotel Danubia Park se nalazi u Velikom Gradištu, 45 km od Smedereva. U sklopu Hotela Danubia Park – Silver Lake Resota na Srebrnom jezeru je vodeni park – Aqua Park, igraonica za decu, restorani, kongresni prostori i kafe bar.

Hotel Danubia Park Srebrno jezero raspolaže sa 46 udobnih dvokrevetnih soba, 47 Standard soba veličine od 22 m2, 5 dvokrevetnih Superior soba veličine 27,87 m2, 2 porodične sobe A tipa veličine 49,74 m2 sa dve sobe u kojoj su jedan francuski, u drugoj sobi dva odvojena ležaja i terasama, 2 porodične sobe tip B veličine 33,18 m2 sa tri ležaja, bez terasa, 1 junior apartman veličine 37,79 m2 sa 2 sobe, 4 ležaja: tri odvojena kreveta u jednoj sobi, dvosed (pomoćni ležaj) na razvlačenje u drugoj sobi, 1 apartman površine 49,12 m2  (terasa 10 m2) sa 2 sobe: francuski ležaj u jednoj, trosed na razvlačenje u drugoj (za dvoje dece ili jednu odraslu osobu), 1 executive apartman od dva nivoa, površine 90,12 m2 (terasa 25 m2), u prizemlju je smeštena ugaona garnitura, konferencijski sto sa 10 fotelja, kuhinjski pult sa barskim stolicama, mini kuhinja sa pratećim radnim elementima, šporet sa ravnom pločom, frižider, toalet, na spratu je francuski ležaj dimenzije 200x 180 i kupatilo sa kadom. Sve sobe Hotela Danubia Park na Srebrnom jezeru su opremljene udobnim sadržajima i opremom – tepisima od zida do zida, udobnim posebnim ili king size ležajevima i nameštajem modernog designa, flat-screen TV-om sa satelitskim programima, garderober, telefon, sigurnosni sef, mini bar, udobna kupatila sa hotelskim-toaletnim priborom, fenom za kosu, besplatni WiFi pristup. Neke sobe poseduju i prostor za sedenje, terasu ili balkon sa kojeg se pruža prekrasan pogled na okolinu.

Gostima Hotela Danubia Park se u elegantnom restoranu ili lepo uređenoj bašti ili čuvenom restoranu Sidro poslužuje ukusne riblje specijalitete i bogat izbor jela koji ispunjava sve potrebe, ukuse i zahteve. Dodatne usluge i sadržaji Hotela Danubia Park Srebrno jezero obuhvataju parking, golf teren, mogućnost organizacije lokalnih izleta, stručno i ljubazno osoblje recepcije hotela tokom 24 sata, dečiju igraonicu i animaciju dece.

Hotel Danubia Park na Srebrnom jezeru raspolaže sa 4 sale za konferencije, od čega se tri sale mogu spojiti u jednu veliku salu za oko 210 učesnika. Sale su u potpunosti opremljene neophodnom tehnikom i opremom: projektor, flip chart, projekciono platno, mikrofon, govornica, ozvučenje itd. Korisnicima konferencijskih sala Hotela Danubia Park je na raspolaganju i prijatno uređen prostor za kafe pauze. Za izdvojene sastanke, hotel Danubia Park ima udoban executive apartman, kapaciteta 10 do 15 ljudi, koji raspolaže sa više TV-a koji imaju mogućnost priključivanja na laptop za prezentacije, kao i terasom od 25 m2 za kafe pauze. Na samo 5 minuta hoda od hotela nalazi se Kamin sala i prekrasan restoran Sidro, smešteni na samoj obali Srebrnog jezera, koji su pogodni za korporativna okupljanja do 150 učesnika. Ovde se poslužuju vrhunski kvalitetna jela, među kojima preovlađuju specijaliteti od sveže izlovljene rečne ribe.

Tokom boravka gosti Hotela Danubia Park koriste zatvoreni bazen sa ležaljkama u okviru wellness-spa centra. Bogatu ponudu hotela Danubia Park na Srebrnom jezeru upotpunjuje i savremeno opremljena teretana u wellness-spa centru na 300 m2. Fitnes centar Hotela Danubia Park Srebrno jezero je moderno opremljen savremenim spravama za vežbanje koje su prilagođene potrebama profesionalnih sportista i rekreativaca, sa obiljem prirodnog svetla. Pored potpuno opremljene sale u teretani, gostima su na raspolaganju i komforne kabine za presvlačenje, tuševi i kasete za odlaganje stvari. Pored fitness centra, hotel Danubia Park ima i spa centar opremljen saunom, delom sa tropskom kišom, kao i mogućnost usluga raznovrsnih masaža.

Predivno prirodno okruženje hotela Danubia Park pogodno je za šetnje, vožnju bicikala koji se mogu iznajmiti u hotelu, ribolov, sportove, tenis i druge aktivnosti. Grupacija Hotela Danubia Park poseduje i luksuzni turistički brod Silver Star, sa mogućnostima posluženja hrane i pića, kao i raznovrsnih sadržaja i aktivnosti, tokom nezaboravnog krstarenja do Golubačke tvrđave i obližnih lepota Dunava. U blizini hotela Danubia Park na Srebrnom jezeru su brojne prirodne, kulturne i istorijske znamenitosti,  kao što su Nacionalni Park Đerdap, arheološko nalazište Lepenski Vir, Golubačka tvrđava, arheološko nalazište Viminacijum, manastir Rukumija itd, koji pored kvalitetnih  usluga i sadržaja Hotela Danubia Park, čini boravak uzbudjivim i nezaboravnim.

SHARE IT: