Konačište Danica Vrnjačka Banja

Konačište Danica Vrnjačka Banja

Konačište Danica je kvalitetan turistički objekat 2 zvezdice u Vrnjačkoj Banji, koji se nalazi u izuzetno mirnom delu najpoznatije banje u Srbiji, neposredno iznad Lipovačke reke, uz ivicu hrastove šume. Ovaj položaj Konačišta Danica predstavlja prednost koju veoma poštuju banjski posetioci ili učesnici brojnih skupova i događaja koji se organizuju u ovom poznatom banjskom turističkom centru Srbije. Izdvojen od gužve i buke, 300 metara od Belog izvora i izvora Slatina i 850 metara od centra Vrnjačke banje, Konačište Danica u Vrnjačkoj banji omogućava posetiocima uživanje u prirodnim lepotama, zdravstveno-rekreativnim odlikama, osiguravajući pravi banjski odmor. Romantični ambijent i raskošno zelenilo u neposrednom okruženju Konačišta Danica su idealni za opuštanje i relaksaciju gostiju koji borave u ovom prijatnom turističko ugostiteljskom objektu. U neposrednoj blizini Konačišta Danica Vrnjačka banja je veći broj zatvorenih i otvorenih bazena, kao i bogata ponuda wellness i spa sadržaja, koji pružaju okrepljujući boravak posetilaca.

Sve sobe Konačišta Danica u Vrnjačkoj banji obuhvataju udoban nameštaj sa odvojenim ili prostranim ležajevima, LCD TV sa kablovskim programima, besplatan Internet, udobno kupatilo sa tuš kabinom, dok studio smeštajne jedinice, uz uobičajeni sadržaj, imaju i kompletno opremljenu čajnu kuhinju, terase i klima uređaje.

Gostima koji borave u Konačištu Danica Vrnjačka Banja je na raspolaganju lepo uređen restoran sa raskošnim vrtom punim zelenila, u kome se poslužuje bogat doručak i veliki izbor vrhunski kvalitetnih tradicionalnih jela. Za goste koji borave u Hotelu Danica se organizuju izleti u okolinu koji obuhvataju posetu značajnih manastira, crkava, tvrđava i drugih kulturno-istorijskih spomenika, planine Goč i planinskih izletišta, kao i aktivnosti aktivnog odmora (planinarenje, ribolov, skijanje i drugo). U saradnji sa partnerima Konačišta Danica Vrnjačka banja su po povoljnijim cenama dostupni teniski tereni i balon sala za razne sportove. Uz doplatu je moguće organizovati prevoz od/do aerodroma Beograd ili drugih destinacija u Srbiji, ili obezbediti ulaznice za brojne festivale i ostala kulturna dešavanja u Vrnjačkoj banji. Gostima Konališta Danica su takođe na raspolaganju teretana, sala za sastanke, dečije igralište, besplatan privatni parking.

 

SHARE IT: