Hotel Dabi Kruševac

Hotel Dabi Kruševac

U mirnom delu kruševačke četvrti, u neposrednoj blizini sportskog i gradskog centra se nalazi smeštajni objekat Hotel Dabi. Poslovna filozofija hotela Dabi u Krusevcu je kombinacija pružanja tradicionalnih ugostiteljskih vrednosti od strane ljubaznog osoblja i savremenih trendova poslovanja.

Hotel Dabi je osnovan 2007. godine i danas predstavlja jedan od uglednijih ugostiteljskih objekata u Kruševcu i okolini. Hotel Dabi Krusevac u svojoj ponudi izdvaja sledeću strukturu smeštajnih jedinica: 5 apartmana, 16 jednokrevetnih, 17 dvokrevetnih, 10 trokrevetnih soba.

Hotel Dabi u Krusevcu raspolaže sa restoranom koji nudi bogatu kartu pića kao i jela nacionalne i internacionalne kuhinje i caffe barom, kongresnom salom kapaciteta do 80 mesta, salom za svečanosti kapaciteta 220 mesta, perionicom veša i parking prostorom sa video nadzorom.

Svaka smeštajna jedinica je prostrana, funkcionalna i udobna, ima TV kablovsku, internet, francuske ležajeve i kupatilo.

Gosti koji žele da upoznaju Kruševac i njegove turističke znamenitosti mogu da posete sledeće atrakcije: Arheološki Park koji obuhvata zidine srednjovekovnog grada kneza Lazara, dvorsku crkvu Lazaricu, spomenik knezu Lazaru, Narodni Muzej Kruševca, Gradsku kuću, memorijalni park „Slobodište“.

SHARE IT: