Hotel Cvetni konaci Vrnjačka Banja

Hotel Cvetni konaci Vrnjačka Banja

Cvetni Konaci su udoban i moderan objekat 4 zvezdica u Vrnjačkoj Banji, otvoren 2010. godine sa idejom da dočekuje zadovoljne goste. Ovaj cilj i ujedno najveći uspeh je ostvaren sa mnogo ljubavi i pažnje i činjenicom da većina gostiju ponovo dolazi u Cvetne konake u Vrnjačku Banju. Položaj omogućava gostima objekta Cvetni konaci prednost da uživaju u pogledu na Vrnjačku reku i park. Već prvim korakom izvan dvorišta Cvetnih konaka gosti ulaze u banjski park kojim se laganom šetnjom pored Vrnjačke reke stiže do glavnog banjskog šetališta. Na samo 50 metara od objekta Cvetni konaci je čuveni Japanski Vrt Vrnjačke Banje, a na 150 metara su Olimpijski bazen i lekoviti izvori Jezero i Snežnik.

Udoban turistički objekat Cvetni konaci Vrnjačka Banja raspolaže sa 37 ležaja raspoređenih u 3 etaže, sa zelenim i cvetnim okruženjem i mekom travom. U ponudi objekta Cvetni konaci u Vrnjačkoj Banji su udobne i besprekorno čiste sobe i apartmani različite strukture, opremljeni modernim i elegantnim nameštajem i sadržajima potrebnim za potpuni odmor i opuštanje turista, banjskih gostiju ili učesnika nekog od brojnih skupova ili događaja u Vrnjačkoj Banji. Struktura soba i apartmana objekta Cvetni konaci Vrnjačka Banja – jednokrevetne, dvokrevetne, trokrevetne i četvorokrevetne sobe toplih boja, centralno grejanje, TV sa kablovskom

televizijom, terasa, kupatilo (sa pratećom hotelskom kozmetikom, fenom za kosu i bade mantilima), četvorokrevetne sobe, LUX dvokrevetne i LUX trokrevetne sobe poseduju i mini bar.

U sklopu objekta Cvetnih konaka Vrnjačka Banja je lepo uređen restoran koji gostima pruža uslugu bogatog i raznovrsnog doručka, a tokom dana se u njemu ili u baru gosti mogu opustiti uz omiljeni napitak ili osveženje. U letnjem periodu gosti objekta Cvetni konaci uživaju u prelepoj bašti sa šankom i velikim izborom sladoleda, kolača, koktela i kupova. Pored kafe bara je cvetna bašta, gde u udobnim garniturama gosti mogu uživati u žuboru reke i mirisu lipa, nekoj zanimljivoj tematskoj večeri ili pročitati neku od knjiga iz bogate biblioteke.
Na poslednjem spratu objekta Cvetnih konaka Vrnjačka Banja se nalazi wellness zona koja obuhvata slanu sobu, saunu i prostorije za masaže. Uz sveće i nežnu muziku gosti mogu priuštiti sebi neku od velikog izbora masaža i tretmana lica i tela, parno kupatilo za dve osobe, piling tela za dve osobe, uz prethodno zakazivanje termina.

Vrnjačka Banja je poznati banjski i lečilišni turistički centar u centralnoj Srbiji u Raškom okrugu, 200 km južno od Beograda. Vrnjačka Banja se nalazi između planine Goč (1216 m) i Zapadne Morave. Vrnjačka Banja je turističko mesto prvog stepena, koga odlikuje umereno kontinentalna klima sa uticajem planinske klime. U Vrnjačkoj Banji se nalazi sedam mineralnih izvora: Topla voda, Slatina, Snežnik, Jezero, Borjak, Beli izvor i Vrnjačko vrelo, od kojih se za lekovite zdravstvene terapije koriste četiri (Topla voda, Snežnik, Jezero i Slatina) dok se vode sa tri izvora flaširaju kao prirodne mineralne vode (Voda Vrnjci – Borjak, Borjak 3 i Belimarkovac za Element vodu). Kalendar zabavnih, sportskih i kulturnih dešavanja Vrnjačke Banje počinje ranog proleća pa sve do kasne jeseni, dok je tokom zime, Banja idealno mesto za sportske aktivnosti kao što su skijanje na planini Goč, šetnja ozonskim stazama kojih ukupno ima pet, kao i rekreacija u nekim od zatvorenih bazena i wellness centara. Sa ranim prolećem počinje niz manifestacija u Vrnjačkoj Banji, među kojima su Zlatne Niti-sajam narodnog stvaralaštva, Festival klasične muzike, Festival Filmskog scenarija, Love Fest (festival elektronske muzike), Dani Danila Bate Stojkovica i mnoge druge…

SHARE IT: