Hotel Cuki Residence Banja Sisevac

Hotel Cuki Residence Banja Sisevac

Hotel-odmaralište Cuki Residence u Sisevcu je udoban turistički objekat, 20 km od Ćuprije, 75 km od Niša, u podnožju Kučajskih planina u Istočnoj Srbiji, na putu za Resavicu i Senjske rudnike.

Na nadmorskoj visini od 380 metara, potpuno okružen listopadnom i borovom šumom, u blizini manastira Sisojevca i Ravanice, oko 300 metara od vrela reke Crnice, Hotel Cuki Residence tokom čitave godine pruža povoljan i okrepljujući boravak u očuvanom prirodnom ambijentu Istočne Srbije.

Odmaralište-hotel Cuki Residence u Sisevcu raspolaže prostranim i besprekorno čistim sobama sa 2,3 i 4 ležaja – francuski i posebni ležajevi, podno grejanje i lepo uređena kupatila.

Sobe Odmarališta-hotela Cuki Residence Sisevac su opremljene sadržajima za udoban boravak gostiju – parket podovi, posebni ili king size ležajevi, gaderober, LCD TV, bežični internet, podno grejanje, kupatila sa tuš kabinom.

U moderno uređenom hotelu-odmaralištu Cuki Residence Sisevac gosti uživaju u otvorenom termalnoim bazenu /28C-34C/ sa ležaljkama, suncobranima, muzikom i bežičnim internetom, kao i zatvorenom termalnom bazenu sa hidromasažnom kadom /34C-36C/, udobnom smeštaju, restoranu domaće kuhinje i visokom kvalitetu usluga.

U slučaju da planirate da organizujete poslovni sastanak, konferenciju ili proslavu, odmaralište Cuki Residence u Sisevcu nudi pakete za sastanke i persolizovanu uslugu.

Usluge recepcije i posluženja u sobi gosti odmarališta-hotela Cuki Residence mogu koristiti 24 h. Bogata tradicionalna kuhinja, restoran sa kaminom, sezonski otvoreni termalni bazen i zatvoreni bazen sa termalnom vodom i hidromasažnom kadom Hotela Cuki Residence u Sisevcu pružaju sve uslove za prijatno opuštanje nakon poslovnih aktivnosti i potpuno osveženje i okrepljenje tokom čitave godine.

Hotel Cuki Residence Sisevac je jedna od najpopularnijih destinacija za odmor porodica sa decom, romantični odmor ili boravak ljubitelja aktivnosti u prirodi Istočne Srbija – planinara, biciklista….

Restoran sa kaminom Hotela-odmarališta Cuki Residence Sisevac ima 140 mesta i poslužuje gostima ukusna jela tradicionalne kuhinje – raznovrsna predjela i čorbe, jela sa roštilja, autohtonu pastrmku, jela ispod sača, raznovrsne salate i poslastice. Restoran Hotela Cuki Residence Sisevac je idealan je za porodične ručkove i organizaciju raznovrsnih događaja, proslava i okupljanja – venčanja, krštenja, zabava i rođendana. Otvorena letnja bašta pored bazena je mesto uživanja gostiju tokom čitavog dana u letnjoj sezoni.

Gostima Hotela-odmarališta Cuki Residence Sisevac je na raspolaganju opremljena sala sa 80 mesta za sastanke i skupove ove veličine.

Otvoreni bazen u odmalištu-hotelu Cuki Residence u turističkom naselju Sisevac namenjen je svima koji tokom čitave godine žele opuštanje i okrepljenje u termalnim bazenima, bez prevelike gužve. Pored spoljašnjih bazena koji su opremljeni bežičnim internetom i muzikom je igralište za decu i restoran sa barom i otvorenom terasom.

Tokom boravka u odmaralištu-hotelu Cuki Residence se gostima preporučuje razgledanje obližnjih znamenitosti – manastir Sisojevac /1,5 km/, manastir Ravanica /12 km/, manastir Manasija Resava /36 km/, Resavska pećina /26 km/, lov, pešačenje ili proba vrhunski kvalitetno domaceg sira – mešavina kravljeg i ovčijeg mleka ili prirodni med, kod brojnih lokalnih proizvođača …..

SHARE IT: