Hotel Crystal Kraljevo

Hotel Crystal Kraljevo

Hotel Crystal Kraljevo je moderan i elegantan turistički objekat 4 zvezdice u mirnoj ulici u centru Kraljeva.

Hotel Crystal Kraljevo nudi usluge udobnog i dobro opremljenog smeštaja, izvanredne hrane i odlične sadržaje, koji prijaju posetiocima raznovrsnog interesovanja i profila – turistima, poslovnim gostima, ljubiteljima prirode, sporta i rekreacije.

Hotel Crystal Kraljevo ima 26 lepo uređenih soba sa tamno-plavim itison oblogama, belim zidovima i smeđim policama i garderoberima, sledece strukture : 10 jednokrevetnih soba sa ležajevima dimenzije 110x210cm, 8 dvokrevetnih soba sa odvojenim ležajevima dimenzija 110x210cm, 3 dvokrevetne sobe sa francuskim ležajem 220×210 cm, 1 trokrevetni studio apartman u kojoj je francuski ležaj veličine 200 x 210 cm i soba sa ležajem veličine 110×210 cm i 4 ekskluzivno opremljenih apartmana sa radnom sobom i spavaćom sobom sa francuskim ležajem 180×210 cm (kožna klub garnitura za odmor, kompjuter sa svim softverskim alatima, TV u radnom i spavaćem delu).

Sobe hotela Crystal Kraljevo su opremljene nameštajem modernog dizajna i sadržajima koji omogućavaju prijatan boravak gostiju – klima uredaj, mini bar, telefon, sigurnosni sef, LCD TV sa satelitskim programima, internet, kupatila sa toaletnim priborom, tušem, bade mantilom i fenom za kosu. Kupatila su funkcionalna, sa posebnim delom za WC i prostranom ozidanom tuš kabinom sa staklenim vratima. Pored radijatora, kupatila su opremljena i podnim grejanjem.

Gostima Hotela Crystal Kraljevo je na raspolaganju toaletno-kozmetički pribor – šampon, gel za tuširanje, kapa za kupanje, fen za kosu, četkica za zube sa pastom, set za šivenje, štapići za uši, tufer za skidanje šminke, turpija za nokte i gumica za kosu. Pored peškira, gosti koriste bade mantile i lake hotelske papuče.

U restoranu Hotelu Crystal Kraljevo se poslužuje bogat buffet doručak, kao i veliki izbor jela i pića tradicionalne i internacionalne kuhinje. Sala restorana se po potrebi može koristiti kao prostor za održavanje sastanaka veličine do 40 osoba.

Gostima hotela Crystal Kraljevo je na raspolaganju Wellness centar, koji obuhvata teretanu, saunu i hidromasažnu kadu, usluge masaže sa eteričnim i aroma uljima.

Sadržaji Hotel Crystal u Kraljevu : lift, bar, parking u podzemnoj garaži sa video nadzorom, posluga u sobi (room service), recepcija tokom 24 sata, brza prijava i odjava, usluga pranja i peglanja, sobe za nepušače, čišćenje cipela, faks/fotokopiranje, dnevna štampa, sef, grejanje, klimatizacija sa samostalnim podešavanjem, najam biciklova, izleti u okolinu.

SHARE IT: