Hotel Crystal Beograd

Hotel Crystal Beograd

Hotel Crystal je udoban, moderan beogradski hotel 4 zvezdice, simbol elegancije i poslovnosti u centru uglednog dela Beograda, koji omogućava prijatan, efikasan i nezaboravan boravak u Beogradu poslovnih gostiju i turista, postavljajući nove dimenzije dizajna i raskoši. Hotel Crystal Beograd, zahvaljujući svojim udobnim sadržajima i konceptu, predstavlja nezaboravno poslovno iskustvo svakog gosta.

Prijatno uređen Crystal hotel u Beogradu nudi 35 luksuznih soba i 9 jedinstveno udobnih i specijalno opremljenih apartmana. Karakterističan i savremeni nameštaj klasičnog izgleda predstavlja osnovnu odliku hotela Crystal Beograd i omogućava prijatan i udoban boravak, koji gosti primećuju na prvi pogled. Sve sobe Hotela Crystal Beograd imaju sledeću opremu : prostrane ležajeve (180×200), centralnu klimatizaciju sa samostalnim podešavanjem, vrhunski TV sistem sa proširenom bibliotekom filmova, kablovsku LCD TV, lični sigurnosni sef, telefon sa direktnom linijom, širokopojasni Internet i Wi-Fi, minibar, poslovni deo, elektronsku bravu, aparat za pripremu kafe i čaja, zvučno izolovanal vrata, pisaći sto i stolica, prozore na otvaranje, tuš, fen za kosu, ogledalo za brijanje i stolić za odlaganje odeće, luksuzni pribor hotelske kozmetike, SOS signal.

Restoran hotela Crystal Beograd sa odličnim posluženjem bogatog buffet doručka prevazilazi očekivanja gostiju i zadovoljava najizbirljivije ukuse. U restoranu Hotela Crystal je izvanredan bar prijatne atmosfere, u kome se služe raznovrsna alkoholna i bezalkoholna pića, sa izborom retkih i najcenjenijih napitaka. Superior sobe hotela Crystal u Beogradu se nalaze na najvišim spratovima i imaju prekrasan pogled na Hram Svetog Save.

SHARE IT: