Hotel Crowne Plaza Beograd

Hotel Crowne Plaza Beograd

Novoobnovljeni moderan luksuzni Hotel Crowne Plaza Beograd, 5 zvezdica je smešten u srcu Novog Beograda – poslovne četvrti Beograda, na samo 13 km od međunarodnog aerodroma “Nikola Tesla”, u neposrednoj blizini sportske/event Hale Kombank Arena i najvažnijih poslovnih centara Novog Beograda, shopping centara Delta City, Galerija i Ušće, 5 minuta vožnje od centra Beograda i najznačajnijih turističkih znamenitosti Beograda.

Hotel Crowne Plaza Beograd ima 416 prostranih, nepušačkih i moderno uređenih soba, kao i klub sobe i apartmane dizajnirane i opremljene da pruže najviši nivo usluge i udobnosti gostima različitih profila i interesovanja. Svaka soba Hotela Crowne Plaza Beograd je opremljena modernim i udobnim sadržajima i opremom – udobnim ležajevima i nameštajem, radnim stolom i stolicama-foteljama, WiFi i kablovskim Internetom, posluženjem u sobi – room sobnim servisom 24h, LCD TV-om, sefom, mini barom, peglom, kupatilom sa tušem, fenom za kosu, hotelskom kozmetikom, bademantilom i papučama.

Poseban užitak gostiju koji borave u Hotelu Crowne Plaza pruža besplatno korišćenje najvećeg hotelskog bazena u Beogradu, kao i teretane, saune i parnog kupatila vrhunskog kvaliteta. Radite uz stilsku i modernu salu za rekreaciju, uživajte u najvećem zatvorenom bazenu u gradu i okrepite se nekim od vrhunskih spa tretmana. Gosti koji borave u Hotelu Crowne Plaza uživaju u jednom od četiri ambijentalno potpuno različita hotelska restorana – The Dining Room, Prime, Novi Bar and Lounge i The Living Room. To su 2 udobna restorana, saloni i barovi u kojima se poslužuju najkvalitetniji specijaliteti srpske i internacionalne kuhinje, po kojima su šefovi Hotela Crowne Plaza Beograd prepoznatljivi i gostima omogućavaju nezaboravne gastronomske utiske.

Hotel Crowne Plaza Belgrade predstavlja izvanredno konferencijsko mesto i event prostor jugoistočne Evope, jer je direktno povezan sa Sava Centrom, najvećim kongresnim centrom u Beogradu i Srbiji. Belgrade (Kombank) Arena, najveći prostor za organizaciju sportskih događaja i skupova je na pešačkoj udaljenosti od Hotela Crowne Plaza Beograd. Sa 12 različitih kongresnih sala na ukupno 1.650 m2 fleksibilno organizovanog prostora i najsavremenijom opremom – LCD projektori, ravni LDC TV, projekciona platna, flip čartovi i ostali kongresni sadržaji, Hotel Crowne Plaza Beograd predstavlja kongresni centar najvećeg kapaciteta u Srbiji i pogodno mesto uspešne i nezaboravne organizacije korporativnih i društvenih događaja.

Crowne Plaza Hotel Beograd se nalazi u blizini velikog broja poznatih beogradskih restorana, klubova, barova i kulturnih znamenitosti, važnih istorijskih i arhitektonskih objekata, kao što su Hram Svetog Save, staro jezgro Beograda sa Kalemegdanskom tvrđavom, Gradska skupština, Narodno pozorište, Etnografski muzej, Muzej Nikole Tesle i Muzej savremene umetnosti.

 

SHARE IT: