Hotel Crni vrh Divčibare

Hotel Crni vrh Divčibare

Hotel Crni vrh u Divčibarama je novi luksuzni hotel  4 zvezdice u poznatom planinskom turističkom centru Divčibare na valjevskoj planini Maljen, koji spaja moderan stil i tradiciju i vrhunski udobno uređenje i sadržaje. Hotel Crni vrh Divčibare odlikuje moderan smeštaj i funkcionalni prostori koji odišu udobnošću sa ciljem da se ovde gosti tokom čitave godine osećaju prijatno i zadovoljno.

Hotel Crni vrh Divčibare smešten je u nesvakidašnje lepoj i bajkovito pitomoj prirodi guste borove šume Divčibara, u središtu pravaca koji vode ka nekoliko planinskih vrhova ovog planinskog centra Srbije, odakle se pružaju prekrasni vidici. Hotel Crni vrh Divcibare je sagrađen po najnovijim međunarodnim ekološkim standardima i zahtevima očuvanja prirode, u jedinstvenom skladu posebno odabranog kamena iz Bileće i Pirota i drveta, kako bi ste u potpunosti uklopio u prekrasno prirodno okruženje. 1932. godine je Ministarstvo trgovine i industrije Srbije proglasilo Divčibare za klimatsko turističko mesto sa planinskom klimom, koje je do danas održalo ovaj status zahvaljujući očuvanoj prirodi koja garantuje i omogućava savršen odmor.

Hotel Crni vrh Divčibare je dobio ime po Crnom vrhu – najbližem planinskom vrhu Divčibara, na nadmorskoj visini od 1096 metara. Ski staza Crni vrh nalazi se na severnoj strani Crnog vrha, a radno vreme žičare je od 09 do 16,00 časova. Dužina Ski staze Crni vrh Divčibare je 850 metara, a visinska razlika između vrha i podnožja staze iznosi oko 180 metara.

Ski staza Crni vrh na Divcibarama se veštački osnežava i poseduje dvosednu žičaru kapaciteta 1.200 skijaša na sat. Izlazna stanica žičare nalazi se na nadmorskoj visini od 1.091 metar. Staza Crni vrh Divčibare je srednje težine, ubraja se u grupu ski staza crvene kategorije i odgovara veštijim skijašima. Divčibare je planinski turistički centar Srbije koji je najbliži Beogradu i Novom Sadu, te je zbog blizine ovim gradovima izuzetno pogodan za kratke boravke i vikend odmore.

Hotel Crni vrh Divčibare je smešten 1 km od centra Divčibara i samo 120 km (100 minuta vožnje) od Beograda, do koga se brzo i lako stiže dobrim asfaltnnim putem. Ako tragate za skladom elegancije i modernih sadržaja i oazom mira u srcu pitome visoravni Divčibare – Hotel Crni vrh Divčibare je odličan izbor.

Hotel Crni Divčibare vrh nudi luksuzan smeštaj u 112 udobnih soba modernog stila i opreme, organizovanih u dva bloka i šest tipova i veličina – jednokrevetne sobe, dvokrevetne i porodične sobe, Junior, Executive i President apartmani. Sobe Hotela Crni vrh Divcibare su opremljene modernim nameštajem i sadržajima za prijatan i udoban odmor ili uspešan kongres ili skup tokom čitave godine – tepisi od zida do zida, klima uređaji, posebni ili veliki king size ležajevi, garderoberi, LCD TV sa satelitskim programima, radni sto i stolice, kupatila sa tušem, fenom za kosu i toaletnim priborom, mini terase sa prekrasnim pogledom.

Gostima koji borave u Hotelu Crni vrh Divcibare se poslužuju bogat buffet doručak i večera, koji zadovoljavaju sve ukuse i potrebe, pripremljeni od svežih namirnica iz lokalne proizvodnje. Za potrebe posebnih događaja, skupova, proslava i venčanja su na raspolaganju maštovita hrana i prilagođeni meniji Hotela Crni vrh Divčibare.

Wellness i spa centar Hotela Crni vrh Divčibare omogućava gostima sve uslove za potpuno opuštanje posle napornog dana ili izazova zahtevnih sportskih aktivnosti, jer obuhvata veliki zatvoreni bazen, Jacuzzi, parno kupatilo, bio saunu i teretanu. Raznovrsni sportski tereni su toplim tunelom povezani sa hotelom Crni vrh.

Bilo da ste se odlučili da u hotelu Crni vrh Divčibare uživate u sadržajima spa i wellness centra, aktivnostima u sportskoj hali i sportskim terenima na otvorenom ili ste učesnik seminara ili kongresa ili uživate u sadržajima u prirodi – skijanju, planinarenju, vožnji brdskog bicikla ili pešačenju ili uzbudljivim team building aktivnostima, uvek ćete sa zadovoljstvom koristiti sve sadržaje hotela koji su na raspolaganju. Tokom zimske sezone je gostima Hotela Crni vrh Divčibare na raspolaganju mnoštvo aktivnosti na snegu – skijanje, grudvanje, takmičenja i igre na snegu, sankanje….

Usluge i sadržaji Hotela Crni vrh Divčibare:  recepcija tokom 24 sata, besplatan bežični internet Wi-Fi u svim javnim prostorima, restoran, bar i café sa otvorenom terasom, klima uređaj u svakoj smeštajnoj jedinici, sve smeštajne jedinice imaju terasu /mini balkon, kongresne sale, Wellness & Spa centar, pristup osobama u invalidskim kolicima, dečija igraonica, unutrašnji bazen sa izlazom na prostranu terasu, teretana, sportska dvorana, košarkaški tereni, fudbalski teren, besplatan parking…

SHARE IT: