Prenoćište BB Kotoni Đirokastra

Kotoni Prenoćište Bed & Breakfast je udoban smeštaj u Đirokastri. Prenoćište Kotoni Đirokastra ima šest udobnih i lepo uređenih soba, opremljenih tradicionalnim i modernim sadržajima i detaljima, koji pružaju gostima prijatan boravak ili odmor u Đirokastri. Prenoćište Kotoni Đirokastra se nalazi u veličanstveno originalnoj i lepo obnovljenoj kamenoj kući otomanskog stila, sa nameštajem u sobama i drugim javnim prostorima ručne izrade, uključujući prekrasne drvene tavanice, tipične za kuće bogatih porodica Balkana. Gosti koji borave u prenoćištu Kotoni BB uživaju u prekrasnom pogledu na stari deo grada Đirokastre. Iz Prenoćišta Bed & Breakfast Kotoni gosti jednostavno stižu do čuvene tvrđave Đirokastre, Etnografskog muzeja i starog bazaara.

Dvokrevetne sobe Prenoćišta Kotoni u Đirokastri su pogodne za boravak dve osobe i uređene su tradicionalnim stilu originalnim motivima i detaljima kuća područja Đirokastre. Ove sobe pružaju gostima prekrasan pogled na stari deo Đirokastre i obuhvataju sledeće sadržaje i opremu: udoban king size drveni ležaj, besplatan internet, LCD TV, garderober, frižider, kupatilo sa toaletom i tušem, fenom za kosu, toaletnim priborom, pogled sa prozora na stari grad, brojni vezeni, heklani i ručno tkani detalji – tepisi, ćilimi, zavese, koji najbolje predstavljaju bogato nasleđe i običaje Đirokastre. Trokrevetne sobe pored slične opreme tradicionalnih detalja tipičnih za Đirokastru, obuhvataju king size ležaj i poseban ležaj. Među brojnim tradicionalnim elementima i modernim sadržajima za prijatan i udoban boravak u Đirokastri, trokrevetne sobe omogućavaju gostima prekrasan pogled na istorijski deo Đirokastre.

Prenoćište Bed & Breakfast Kotoni u Đirokastri pruža dobrodošlicu svojim gostima tokom čitave godine, pozivajući ih na ukusan doručak ili obrok sa prijateljima i porodicom. Gosti uživaju u ukusnoj i bogatoj hrani koju priprema iskusan kuvar, sa željom da potpuno zadovolji svoje goste i pozove ih da ponovo ovde dođu. Prijatnog i opuštenog okruženja raskošnog zelenila i cveća na lepoj terasi sa pogledom na tipične kaldrmisane ulice i tvrđavu Đirokastre, gosti Prenoćišta Kotoni upoznaju jedinstveni način života srdačnih vlasnika i lokalnih domaćina, uživajući u svom nezaboravnom i udobnom odmoru ili poslovnom boravku u Đirokastri.

SHARE IT: