Hotel Constantine the Great Beograd

Hotel Constantine the Great Beograd

Hotel Constantine the Great u Beogradu je nov, moderan hotel 4 zvezdice u centru Beograda, nazvan po caru Konstantinu Velikom, jednom od najpoznatijih rimskih careva koji su rođeni na teritoriji današnje Srbije. Hotel Constantine the Great Beograd se nalazi u blizini institucija i poslovnih centara i turističkih znamenitosti Beograda, što ga čini odličnim izborom za boravak u Beogradu poslovnih gostiju i turista. Kratkom šetnjom se od hotela Constantine the Great stiže do najznačajnijih kulturnih i istorijskih znamenitosti : Botaničke bašte, Narodne skupštine, Tašmajdanskog parka, Crkve Svetog Marka, boemske četvri Skadarlije – Skadarske ulice, Knez Mihajlove pešačke zone i Kalemegdanske tvrđave.

Hotel Constantine the Great u Beogradu pruža udoban smeštaj sa modernim sadržajima u svojih 50 udobnih i prostranih soba i apartmana koji su poslovnog ili lux tipa. Sobe Hotela Constantine the Great Beograd zauzimaju površinu od 25-57 m2 i opremljene su opremom i sadrzajima po najvišim međunarodnim hotelskim standardima : samostalno podešavanje klima uređaja, sef, internet, LCD TV sa velikim izborom domaćih i međunarodnih kanala, direktna telefonska linija, minibar.

U restoranu Edict Hotela Constantine the Great u Beogradu gosti imaju mogućnost da uživaju u raznovrsnim jelima domaće i internacionalne kuhinje, osećajući se carski, uz stalnu preporuku osoblja da odaberu ono što im najviše prija i odgovara za poslovni ručak ili večeru, kafe pauzu između sastanaka, koktel posle posla ili za romantičnu večeru… Kao odličan početak dana, gostima Hotela Constantine the Great u Beogradu je na raspolaganju bogat doručak, koji obuhvata topla i hladna jela, sveža peciva, kafu, sokove, svakoga dana od 06:30 do 10:30.

Sala za sastanke Hotela Constantine the Great Beograd prima do 100 učesnika, što je čini odličnim mestom za uspešnu organizaciju raznovrsnih sastanaka, skupova i događaja, zahvaljujući modernoj opremi i sadržajima koje poseduje  : sopstveni parking, dnevno osvetljenje, najmodernija oprema i besplatan bežični internet, raznovrsne mogućnosti posluženja hrane i pića tokom kafe pauza i obroka. Stručni organizatori događaja su na raspolaganju radi izvršenja jedinstvenih skupova i sastanaka, ili nezaboravnih venčanja i zabava, koje se organizuju u Hotelu Constantine the Great u Beogradu. Gosti u roku od dvadesetak minuta vožnje stižu do-sa Aerodroma „Nikola Tesla“, a hotelski parking i garaža su takođe na raspolaganju.

SHARE IT: