Hotel Colosseo SPA Skadar

Hotel Colosseo SPA je udoban, nepušački spa hotel 4 zvezdice u centru Skadra, na izvanrednoj lokaciji žive pešačke zone sa živopisnim zgradama, barovima, restoranima i noćnim klubovima. Skada je jedan od najstarijih gradova Albanije, značajan kulturni i privredni centar. Besplatan bežični internet, udoban smeštaj i odličan kvalitet usluga, teretana, zatvoreni bazen, usluge masaže i saune su na raspolaganju gostima Hotela Colosseum Spa u Skadru.

45 prostranih soba i apartmana SPA Hotela Colosseo Skadar su organizovane kao jednokrevetne, dvokrevetne, dvokrevetne sobe sa odvojenim ležajevima, trokrevetne sobe, udobne četvorokrevetne sobe, apartmani i deluxe porodične sobe različitih veličina, površine od 20 m2 do 56 m2. Sobe i apartmani SPA Colosseo Skadar su klimatizovane, zvučno izolovane, nepušačke i opremljene tepisima od zida do zida, uređenjem svežih boja i tonova, sa udobnim posebnim ili king size ležajevima, LCD TV-om sa satelitskim programima, radnim stolom i stolicom, garderoberom, kao i mini barom, sigurnosnim sefom i pogledom na centar grada. Sopstvena kupatila imaju bide, tuš i fen za kosu. Neke sobe SPA Colosseo Skadar imaju i balkone.

Restoran SPA Hotela Colosseo Skadar poslužuje gostima bogat i raznovrstan buffet doručak, kao i vegetarijansku, italijansku, halal hranu i raznovrsna lokalna jela i specijalitete od ribe i morskih plodova, kao i izbor pica, što zadovoljava sve ukuse i potrebe.

Restoran – bar na vrhu hotela sa poslastičarnicom je omiljeno mesto za opuštanje uz omiljeno piće ili kolač, dok uživate u lepoj panorami grada Skarda. Ovi prostori su vrlo pogodni za raznovrsne zabave, venčanja i proslave, uz odgovarajuće posluženje hrane i pica.

SPA Hotel Colosseo Skadar ima potpuno opremljenu salu sa 200 mesta koja je odličan izbor za raznovrsne skupove, sastanke i događaje. Lobby Hotela Colosseo ima bežični internet, a gostima hotela je na raspolaganju besplatan parking ispred hotela.

Posle napornog dana ili turističkog razgledanja, gosti Hotela Colosseo Skadar uživaju u zatvorenom bazenu i uslugama masaže.

Sadržaji SPA Hotela Colosseo Skadar – recepcija tokom 24 sata, posluženje u sobi – room service, besplatan bežični internet u svim javnim prostorima, restorani, bar, kafeterija-poslastičarnica, pakovan obrok, zatvoreni bazen, usluge masaže, terasa, hemijsko čišćenje, usluge pranja i peglanja – pitati na recepcija, usluge za goste sa otežanim kretanjem, određen prostor za pušenje, lift, prevoz od-do aerodrome, najam vozila, novine, prostor za odlaganje prtljaga, sigurnosni sef na recepcija.

Jedinstvena skadarska tvrđava Rozafa je dostupna kratkom šetnjom iz hotela. Tokom boravka u Hotelu  Colosseo u Skadru, gosti mogu da razgledaju obližnju pravoslavnu crkvu Hristovog rođenja ili Al- Zamil džamiju – najznačajnije znamenitosti Skadra. Glavna autobuska stanica Skadra je udaljena 200 metara od hotela Colosseo. Centar Tirane i Tirana aerodrome su udaljeni oko 80 km, dok je jadranska obala Albanije udaljena oko 30 km. Crnogorski glavni grad Podgorica i aerodrome su udaljeni oko 65 km dok je Aerodrom u Tivtu udaljen oko 100 km od SPA Hotela Colosseo Skadar.

SHARE IT: