Hotel City Park Skopje

Hotel City Park Skopje

Hotel City Park Skopje je novi, moderan i udoban hotel 4 zvezdice u Skopju, otvoren oktobra 2010. godine u blizini čuvene “Debar Maale” u Skopju, sa mnogo tradicionalnih restorana i kafea za izlazak. Hotel City Park Skopje je stilski elegantan hotel koji omogućava prijatan boravak poslovnih gostiju i turista u svojih 20 elegantno uređenih, nepušačkih, svetlih i prostranih soba, sa balkonima i pogledom na park. Sobe Hotela City Park Skopje su besprekorno čiste i opremljene visokokvalitetnim ležajevima Oeko Tex 100 standarda, LCD TV-om sa satelitskim kanalima, minibarom sa besplatnom vodom, telefonom, radnim stolom, besplatnim internetom, parket podovima, klima uređajem. Sobe Hotela City Park Skopje su moderno uređene i imaju kupatila sa tušem, toaletnim priborom, fenom za kosu i papučama. Neke sobe Hotela City Park su nešto prostranije, ali su i manje sobe veoma udobne i mirne, sa pogledom na okolni park. Sportska hala Filip II u Skopju je samo 150 metara udaljena, dok je Parlament Makedonije udaljen oko 300 metara od hotela.

Hotel City Park Skopje nudi posluženje u sobi room service tokom 24 sata – sendviči i sokovi. Hotel City Park Skopje ima letnju baštu i salu za sastanke veličine do 60 gostiju. Besplatan parking je na raspolaganju gostima, ali je potrebna rezervacija. Shuttle usluga prevoza do Aerodroma je moguća, uz doplatu. Hotel City Park Skopje takođe nudi gostima usluge pranja i hemijskog čišćenja. Osoblje Hotela City Park Skopje je veoma profesionalno, uslužno, predusretljivo i vodi ih izuzetno ljubazan mladi manager. Raznovrstan doručak koji zadovoljava sve ukuse se služi gostima Hotela City Park Skopje. Besplatan bežični internet i poslovne usluge čine sadržaje koji odgovaraju poslovnim gostima koji borave u Hotelu City Park Skopje. Cafe i terasa uz brojne okolne sadržae čine boravak u Hotelu City Park u Skopju izuzetnim, za odgovarajuće cene, uz izvanrednu ljubaznost i predusretljivost osoblja, koje omogućavaju prijatan i funkcional boravak u Skopju.

Sadržaji Hotela City Park Skopje : recepcija tokom 24 sata, klimatizacija i bežični internet u svim javnim prostorima, nepušačke sobe, lobby, sigurnosni sef, lift, grejanje, prostor za odlaganje prtljaga, suvenirnica, menjačnica, poslovne i sekretarske usluge, bar, snack bar, posluženje u sobi, rezervacija lokalnih izleta i turističkih usluga, buđenje, sala za sastanke, shuttle usluga – uz doplatu, ulsuge pranja i peglanja, usluge najma bicikla i automobila, terasa, privatni obezbeđen parking.

SHARE IT: