Hotel City 5 Skopje

Hotel City 5 Skopje

Smešten u centru grada Skopja, preko puta katoličke katedrale Srca Isusova, moderan skopski Hotel City 5, kategorije 3 zvezdice, pruža poslovnim gostima i turistima udoban boravak, lep pogled na planinu Vodno i jednostavan pristup do poznatih turističkih znamenitosti i institucija Skopja i Republike Makedonije. Hotel City 5 u Skopju omogućava udoban boravak u svojih 11 udobnih i nepušačkih soba, sa strukturom 4 jednokrevetne sobe i 7 dvokrevetnih-twin soba. Sve sote Hotela City 5 Skopje su svetle, prostrane, nepušačke i opremljene modernim nameštajem – posebni ili king size ležajevi, radni sto i stolice-fotelje, laminat-parket podovi, besplatan internet, klima uređaj, zavese za zamračivanje, direktan telefon, LCD TV sa 150 kablovskih-satelitskih programa, mini bar, garderober, moderna kupatila sa tušem, fenom za kosu, papučama i toaletnim priborom.

Hotel City 5 Skopje ima restoran i bar, u kojima se gostima posluže bogat doručak i gde mogu uživati na kraju dana. Po želji, u blizini, na udaljenosti od 1,5 km je veliki broj restorana u istorijskom delu Skopja koji služe ukusna tradicionalna i internacionalna jela.  Hotel City 5 Skopje je udaljen 30 minuta vožnje od međunarodnog Aerodroma Aleksandar Veliki Skopje.

Raznovrsni sadržaji i usluge su na raspolaganju gostima koji borave u Hotelu City 5 – modernom elegantnom hotelu u centru Skopja – recepcija tokom 24 sata, ljubazno, profesionalno i predusretljivo osoblje, rezervacija karata i ulaznica za događaje, menjačnica, prostor za odlaganje prtljaga, usluge najma vozila, posluženje u sobi – room service,  usluge pranja i peglanja.

SHARE IT: