Hotel Ceptor Andrevlje Fruška Gora

Hotel Ceptor Andrevlje

Smešten u srcu Nacionalnog Parka Fruška Gora, oko 110 km od Beograda i 30 km od Novog Sada, na teritoriji Opštine Beočin, potpuno renovirani udoban turistički objekat sa okrepljujućim i drugim zanimljivim sadržajima potvrđuje svoju dugogodišnju reputaciju čuvenog izletišta i primamljivog mesta za odmor i rekreaciju u Fruškoj Gori. Na padinama Fruške Gore nalaze se listopadne šume, u kojima preovlađuju hrast, lipa, grab i drugo drveće. U blizini je staza zdravlja duzine 6 km, koja povezuje izletišta Andrevlje i Letenku, prolazeći kroz dobro očuvanu prirodu Fruške Gore, kao i šesnaest pravoslavnih manastira, koji su riznice bogatog kulturnog i duhovnog nasleđa.

Objekat Ceptor Hotela je okružen gustom šumom u najvišem stepenu zaštite Nacionalnog Parka Fruška Gora, na nadmorskoj visini od oko 300 metara. Hotel Ceptor na Andrevlju ima 30 prijatno uređenih i opremljenih apartmana, poluapartmana, dvokrevetnih i jednokrevetnih soba, uređenih po najvišim standardima. Brojni skupovi i seminari, kao i izuzetno zanimljivi i uzbudljivi team building programi se uspešno organizuju u ovom objektu, zahvaljujući prostorima kongresne sale od 120 mesta i 3 manje sale sa po 25 mesta, opremljenim najsavremenijom tehnikom, audio-vizuelnim sredstvima i internet salom. U sastavu objekta Ceptor na Andrevlju su fitnes centar, sauna, biblioteka sa čitaonicom i prekrasna letnja terasa sa 200 mesta, što omogućuje prijatan i okrepljujući boravak gostiju raznovrsnih interesovanja i želja. Visoko profesionalno, uslužno i ljubazno osoblje Hotela Ceptor Andrelje je potpuno posvećeno ispunjavanju želja, očekivanja, zahteva i potreba gostiju različitog profila, što ovaj udoban turistički objekat na Fruškog Gori potpuno izdvaja od ostalih smeštajnih i turističkih objekata ovog područja.

Posetioci koji žele pravi odmor i opuštanje imaju u Hotelu Ceptor Andrevlje raznovrsne mogućnosti za aktivnosti u prirodi i zanimljive team building programe, kao i programe namenjene očuvanju i zaštiti prirode. U Hotelu Ceptor Andrevlje u Fruškoj Gori se posetiocima poslužuje izuzetno kvalitetna hrana, pripremljena od svežih namirnica iz lokalne proizvodnje, a osvežavaju se u fitness centru, otvorenoj terasi sa 200 mesta, koja uživa pogled na prekrasnu šumu i okolna sportska igrališta i šumu. Hotel Ceptor Andrevlje omogućava radnu atmosferu i zaslužen odmor tokom čitave godine, što ovaj objekat čini izuzetnim izborom boravka na Fruškoj Gori posetiocima raznovrsnih profila, a najviše ljubitelja prirode, koji se ovde često vraćaju.
Obližnja zanimljiva mesta : manastiri Fruške Gore, arheološko nalazište Sirmium, Iriški Venac, Čerevićki potok, vinarije Fruške Gore i Sremskih Karlovaca...

SHARE IT: