Hotel Centrum Prizren

Hotel Centrum Prizren

Hotel Centrum Prizren je potpuno novi luksuzan hotel 4+ zvezdice u centru istorijskog jezgra Prizrena, udaljen 3 minuta šetnje od čuvenog Šadrvana u Prizrenu, odmah uz glavno šetalište, Sinan Pašinu džamiju, stari kameni most, gradske institucije, brojne srednjovekovne crkve i znamenitosti Prizrena, kao i kafiće i restorane po kojima je ovaj grad prepoznatljiv.

Hotel Centrum Prizren pruža usluge udobnog smeštaja u udobnim i prijatno uređenim sobama, jer raspolaže sa 51 smeštajnih jedinica, uključujući 3 apartmana, organizovanih u nekoliko tipova – dvokrevetne sobe sa posebnim ili velikim king size lećajevima, apartmani veličine 37 m2 sa 1 velikim ležajem i sofa ležajem, trokrevetne sobe sa 1 posebnim ležajem i 1 velikim king size ležajem ili 3 posebna ležaja, četvorokrevetne sobe sa balkonom, koje obuhvataju 2 posebna lećaja i 1 veliki king size ležaj i porodične sobe, sa 3 posebna ležaja i 1 velikim king size ležajem. Neke sobe i apartmani Hotela Centrum imaju balkone sa pogledom na grad.

Sve sobe i apartmani Hotela Centrum Prizren su nepušačke, udobne i prostrane, veličine od 27 do 45 m2, opremljene sadržajima za prijatan boravak poslovnih gostiju i turista : klima uređaj, parketne obloge, udobni posebni ili prostrani king size ležajevi, LCD TV sa satelitskim i kablovskim programima, minibar, brzi bežični i DSL internet, direktan telefon, garderober, radni sto i stolice, lepo uređena kupatila sa tušem, fenom za kosu i toaletnim priborom, u najstrožem centru Prizrena – najlepšeg grada na Kosovu i Metohiji, što omogućava jedinstven doživljaj i odmor poslovnom gostu i turistima.

Profesionalnost i srdačnost osoblja ovog eksluzivno modernog i udobnog hotela doprinosi da boravak u Prizrenu bude efikasan i prijatan. Hotel Centrum Prizren je spoj tradicije i modernih stilova – vanvremenski klasičan, ali sa visokim kvalitetom usluga i udobnošću koji posetioci zahtevaju od savremenog internacionalnog hotela.

Hotel Centrum Prizren predstavlja idealno mesto za uspešnu organizaciju raznovrsnih skupova i događaja, zahvaljujući potpuno tehnički opremljenoj sali za sastanke kapaciteta do 100 mesta i manjim salama, odličnim mogućnostima posluženja hrane i pića, kao i visokom kvalitetu usluge ljubaznom i profesionalnom osoblju.

Hotel Centrum Prizren obezbeđuje parking sa nadzorom tokom 24 sata, odličan buffet doručak i posluženje tradicionalnih jela za najavljene grupe u restoranu sa 150 mesta. Dodatni sadržaji hotela Centrum Prizren su recepcija tokom 24 sata, posluženje u sobi 24 sata, turističke informacije, usluge pranja i peglanja, usluge buđenja, podzemna garaža-besplatan parking.

Zahvaljujući besprekorno čistim i prijatno uređenim, klimatizovanim sobama, jedinstveno skladnom, modernom i elegantnom uređenju svih hotelskih prostora, visokom kvalitetu usluge, kao i izvanrednom položaju, Hotel Centrum u Prizrenu smatramo najboljim hotelom na Kosovu i Metohiji.

Gostima koji to žele možemo organizovati posetu filigranske radionice, sa predstavljanjem dobro očuvanog tradicionalnog načina ručne izrade filigranskog nakita prizrenskog stila i mogućnošću kupovine ovih visoko cenjenih proizvoda po povoljnim cenama. Takođe postoji mogućnost organizovanja muzičko-folklornog nastupa lokalnih umetnika….

Zanimljiva mesta Crkva Bogorodice Ljeviške, Crkva Svetog Spasa, Stari kameni most, Šadrvan, manastir Svetih arhanđela, Sinan Pašina džamija, tvrđava Kaljaja Prizren, manastir Visoki Dečani u Dečanima, Pećka Patrijaršija, vodopadi Miruše, Sar planina…

SHARE IT: