Hotel Central Point Beograd

Hotel Central Point Beograd

Hotel Central Point Beograd je novi udoban hotel 4 zvezdice u centru Beograda koji nudi prijatan boravak u 57 luksuzno uređenih smeštajnih jedinica, usklađenih po principu funkcionalnosti i udobnosti poslovnih gostiju i turista. Hotel Central Point Beograd se nalazi u centru Beograda, na pešačkoj udaljenosti od većine poznatih turistickih znamenitosti, institucija, restorana, klubova, barova, kafea Beograda…

Hotel Central Point u Beogradu ima 57 udobnih, moderno uređenih, nepušačkih i funkcionalno-usklađenih soba koje su organizovane u nekoliko tipova – Standard jednokrevetne sobe, Standard dvokrevetne sobe sa posebnim ili king size ležajevima, Standard dvokrevetne king sobe, Superior sobe i Junior apartmani, veličina od 20 m2, do 26 i 35 m2 do površine 40 m2. Struktura soba Hotela Central Point u Beogradu je 7 jednokrevetnih soba, 19 dvokrevetnih soba sa posebnim ležajevima, 24 dvokrevetnih soba sa king size ležajevima i na 2 Junior apartmana na najvišem spratu hotela. U cilju da se svakom gostu omogući odgovarajući odmor, svaka soba ima zvučnu izolaciju.  Sve sobe i smeštajne jedinice Hotela Central Point Beograd imaju modern i udobne sadržaje i opremu za prijatan boravak turista i poslovnih gostiju u Beogradu – tepisi od zida do zida, udobni posebni ili kins size ležajevi sa hipoalergenskom posteljinom, radni prostor – sto i fotelje, elegantan sofa ležaj, izbor TV kanala, direktan telefon, besplatan bežičini internet, mini bar, garderober, centralni system grejanja-hlađenja, zavese za zatamnjivanje, kupatila sa tušem, hotelskom kozmetikom, fenom za kosu, uvećavajućim ogledalom za brijanje. Svaki apartman Hotela Central Point Beograd ima terasu koja dopunjuje prijatan doživljaj gostiju, pored bade mantila, papuča, mini kuhinje i aparata za pripremu kafe-čaja.

Gosti koji borave u Hotelu Central Point Beograd uživaju u bogatom i raznovrsnom buffet doručku ili ukusnoj i pažljivo pripremljenoj hrani koja zadovoljava svaki ukus i potrebe, uz odlična vina, koji se poslužuju u elegantnom restoranu.

Hotel Central Point Beograd ima salu za sastanke površine 50 m2, kapaciteta do 45 učesnika, opremljenoj sa velikim LCD TV-om, flip čartom, lap top računarom i prezenterom, što čini odgovarajući konferencijski prostor za raznovrsne sastanke i skupove ove veličine.

Hotel Central Point Beograd ima sopstvenu garažu sa 16 parking mesta koja je na raspolaganju gostima. Hotelski transferi su takođe na raspolaganju tokom 24 sata, uz prethodnu najavu-rezervaciju. Ulaz u Hotel Central Point Beograd je iz Takovske ulice.

Gosti koji borave u Hotelu Central Point Beograd mogu odgovarajuće započeti svoj dan aktivnostima u teretani, koja je takođe odlično mesto i za završetak napornog dana, sa saunom ili nekom od brojnih masaža.

Ostale usluge Hotela Central Point Beograd obuhvataju recepciju tokom 24 sata, lobby, bar, posluženje u sobi – room service, usluge pranja i peglanja, usluge hemijskog čišćenja, krevetac za bebu, transferi, informacije i rezervacije lokalnih izleta i događaja….

SHARE IT: