Hotel Centar No.1 Beograd

Hotel Centar No. 1 Beograd

Hotel Centar No 1 je udoban, novi i moderan hotel 4 zvezdice u centru Beograda, smesten u raskošnoj istorijskoj zgradi projektovanoj 1923. godine u kojoj je bila Filijala Jugoslovenske Banke. Hotel Centar No 1 Beograd se nalazi na Trgu Republike u Beogradu, u epicentru srpske prestonice, naspram spomenika čuvenom Knezu Mihajlu Obrenoviću. Iz Hotela Centar No 1 Beograd pogled se pruža na simbole srpske kulture sa kraja 19. veka – Narodni muzej i Narodno pozorište u Beogradu. Gosti koji borave u Hotelu Centar No 1 Beograd imaju odličnu vezu do svih delova grada i pešačku udaljenost do Kalemegdanske tvrđave i ostalih kulturno-istorijskih i turističkih znamenitosti i poznatih restorana, kafea i klubova Beograda.  Čuvena boemska četvrt Beograda – Skadarlija, u kojoj se može doživeti duh Beograda sa početka 20. veka je udaljena kratkom šetnjom od Hotela Centar No 1., dok je poznata trgovačka pešačka zona Beograda – Knez Mihajlova ulica, udaljena 140 metara od hotela.

Hotel Centar No 1 Beograd ima 68 udobnih i zvučno izolovanih nepušačkih soba, prijatno uređenih i luksuzno opremljenih sadržajima za prijatan boravak poslovnih gostiju i turista u Beogradu. Od ukupnog broja soba Hotela Centar No 1 Beograd su samo 4 sobe sa posebnim ležajevima, ostale su sa francuskim ležajevima i sledećom strukturom: 8 standard jednokrevetnih soba (120x200cm dimenzije ležaja, pogled na dvorište), 22 economy dvokrevetnih soba (140x200cm dimenzije ležaja, pogled na dvorište), 4 standard twin dvokrevetne sobe (2x 100x200cm dimenzije ležaja, pogled na Trg), 14 standard dvokrevetnih soba (180x200cm dimenzije ležaja, pogled na Trg), 14 superior dvokrevetnih soba (180x200cm dimenzije kreveta, pogled na Trg) i 6 prostranih porodičnih apartmana (dve sobe, 180x200cm dimenzije ležaja+sofa na razvlačenje, dimenzija 160×190 cm, pogled na Trg). Sobe Hotela Centar No 1 Beograd imaju udobnu opremu i sadržaje – tepisi od zida do zida, klima uređaj, meka pamučna posteljina i udobni jastuci, besplatan bežični internet, telefon, garderober, LCD TV, radni sto, stolicu, sigurnosni sef, kupatila sa tuš kabinom, fenom za kosu, bade mantilom, papučama i toaletnim priborom.

Gostima koji borave u Hotelu Centar No 1 Beograd se poslužuje bogat i raznovrstan buffet doručak, koji zadovoljava sve ukuse i potrebe. Bar sa širokim izborom pića je na raspolaganju gostima.

Multifunkcionalna konferencijska sala je smeštena na nivou -1 Hotela Centar No 1, klimatizovana je i opremljena savremenom tehnologijom i besplatnim bežičnim internetom. Idealna je za organizaciju poslovnih i privatnih događaja do 80 osoba. Dodatna oprema se može obezbediti po potrebi na zahtev.

Teretana Hotela Centar No 1 Beograd je opremljena najsavremenijim spravama i rekvizitima za vežbanje, a wellness deo, koji se prostire na 200 m2 obuhvata Finsku saunu, Parno kupatilo, Slanu sobu, Tepidarijume. Osim ovih osnovnih sadržaja, gostima je na raspolaganju i vrhunski program različitih masaža koje izvode sertifikovani fizioterapeuti.

Sadržaji Hotela Centar No 1 Beograd – recepcija sa ljubaznim i predusretljivih osobljem sa znanjem jezika tokom 24 sata, nepušačke sobe, dostupnost gostima sa posebnim potrebama, lift, mesto za pušenje, restoran, bar, teretana, posluženje u sobi – room service, prostor za odlaganje prtljaga, usluge pranja i peglanja – doplata, usluge parkinga – doplata, informacije i rezervacije lokalnih izleta i događaja…

SHARE IT: