Hotel Castellastva Petrovac

Hotel Castellastva Petrovac

Hotel Castellastva je udoban porodični hotel 4 zvezdice koji se nalazi u mirnom ambijentu borova i maslinjaka primorskog crnogorskog turističkog centra Petrovca. Hotel Castellastva Petrovac je okružen raskošnim zelenilom bujnog mediteranskog rastinja, smešten u blizini /150 metara/ od gradske plaže, dužine 600 metara i oko 50 metara od centra naselja. Gosti koji borave u Hotelu Castellastva Petrovac takode mogu koristiti obližnju čuvenu plažu Lučice, udaljenu oko 500 metara, dužine 220 metara. Hotel Castellastva Petrovac ima višedecenijsko odlicno iskustvo udobnog objekta hotelsko-ugostiteljske grupacije Budvanska rivijera, ali je 2014. godine potpuno obnovljen modernim sadržajima i opremom mediteranskog stila od prirodnih materijala, te predstavlja jedan od najbolje opremljenih hotela u svojoj kategoriji na crnogorskom primorju.

Hotel Castellastva Petrovac pruža udoban smeštaj u 171 nepušačkih soba – 160 dvokrevetnih soba, 11 dvokrevetnih soba sa pomoćnim ležajem i 13 dvokrevetnih apartmana sa pomoćnim ležajem i 14 novih lux apartmana, organizovanih u 6 depadanasa: Mare, Kate, Eva, Jana, Ana i Lux novi depadans hotela. Udobne dvokrevetne sobe sa terasom, opremljene su hotelskim sadržajem visoke kategorije za prijatan porodični odmor ili poslovno putovanje : klima uređaj, mini bar, TV sa kablovskim priključkom, sigurnosni sef, telefon, kupatilo i fen. Hotel Castellastva ima pokrivenost besplatnim wirelless bežičnim internetom u svim javnim prostorima i sobama (recepcija, lounge bar, restoran, bazen), kao i u svim smještajnim jedinicama.

Novih 14 lux apartmana u depandansu Hotela Castellastva pružaju gostima luksuz u udobnom smeštaju, modernom dizajnu i savremenoj opremljenosti. Ono što je Castellastvu nekada karakterisalo su porodična letovanja, koja su i danas deo ponude sa novom notom kvaliteta dio ponude hotela. Tri nova lifta pojednostavljuju gostima Hotela Castellastva prilaz smeštajnim jedinicama.

Klimatizovani restoran Hotela Castellastva ima kapacitet 450 mesta i svojim prostranstvom i prijatnom atmosferom pruža gostima dodatna uživanja, pored bogatog i raznovrsnog izbora hrane i pića koji zadovoljava sve ukuse i potrebe i poslužuje se po principu švedskog stola – buffet posluženja.

Hotel Castellastva Petrovac ima otvoreni bazen sa plažnim mobilijarom i barom, koji su nenametljivo ušuškani u zelenom rastinju i posebno prijaju gostima, uz neki osvežavajući napitak. Gradska plaža Petrovca je udaljena oko 150 metara.

U skladu sa svetskim turističkim trendovima i novim standardima opremljenosti hotela, Hotel Castellastva Petrovac svojim gostima nudi i usluge wellness-spa centra, koji obuhvata finsku saunu, parno kupatilo i savremeno opremljenu teretanu. Za trenutke opuštanja, prilikom prijema na recepciji hotela ili tokom boravka, gostima je na raspolaganju novi lounge bar hotela Castellastva Petrovac.

Sadržaji Hotela Castellastva Petrovac : 24 sata recepcija, nepušačke sobe i apartmani, restoran, aperitiv bar, lounge bar, wellness i spa centar, mini teretana na otvorenom i u zatvorenom prostoru, dečija igraonica na otvorenom i u zatvorenom delu hotela (sa rekvizitima za decu), spoljašnji bazen i sopstveni parking sa 20 mesta /doplata/.

SHARE IT: