Hotel Casa del Mare Mediterraneo Kamenari Herceg Novi

Hotel Casa del Mare Mediterraneo Kamenari Herceg Novi

Boutique Hotel Casa Del Mare Mediterraneo je luksuzni hotel i deo ugledne crnogorske hotelske grupacije Casa del Mare u Kamenarima, malom turističkom mestu i ribarskom naselju u centru Boke Kotorske, odakle kreće trajektna linija Kamenari-Lepetane, 15 km istočno od Herceg Novog, 15 km od Kotora i samo 4 km od Tivta trajektom, 45 km od Budve, 90 km od Podgorice i 55 km od Dubrovnika u Hrvatskoj. Boutique Hotel Casa Del Mare Mediterraneo Kamenari Herceg Novi je luksuzan hotel 5 zvezdice, smešten u potpuno obnovljenoj kamenoj građevini od 200 godina na morskoj obali, okruženoj bujnom mediteranskom vegetacijom, pored trajekt linije u Bokokotorskom zalivu i pruža gostima unutrašnji bazen, saunu, parno kupatilo, plažni bar i restoran na obali. Panoramskim liftom Hotela Casa del Mare Mediterraneo gosti stižu do intimne Zen bašte sa toplom kupkom ili obroka sa prekrasnim pogledom u restoranu na najvišem nivou hotela. Hotel Casa del Mare Mediterraneo se nalazi samo par koraka od prekrasno uređene privatne plaže Bocasa sa ležaljkama i baldahinima, namenjene gostima koji žele potpunu udobnost, terapije i zadovoljstvo koje pruža masaža pored mora… ali dovoljno blizu od poznatih turističkih destinacija prekrasne crnogorske jadranske rivijere.

Boutique Hotel Casa Del Mare Mediterraneo Kamenari – Herceg Novi ima 17 luksuznih soba i apartmana, uređenih u odličnom ukusu i skladu kamena i drveta, opremljenih sa vrhunski kvalitetnim nameštajem i udobnim sadržajima za prijatan odmor ili turistički boravak u Crnoj Gori. Svaka soba Boutique Hotela Casa Del Mare Mediterraneo Kamenari Herceg Novi je originalna i drugačija, razlikujući se jedna od druge posebnim stilom i šarmom – tipovi soba lavanda, mimoza, maslina, mandarina, nar, galeb i moreplovac….. Sobe Boutique Hotela Casa Del Mare Mediterraneo Kamenari su organizovane u nekoliko tipova – Classic sobe, Deluxe sobe, Studio apartmani i Comfort jednokrevetni apartman. Sve sobe i apartmani Hotela Casa del Mare Mediterraneo Kamenari su opremljene udobnim velikim king size ležajevima, parket-laminatnim podovima, mekim podnim oblogama i tepisima, vrhunski kvalitetnom i mekom posteljinom od damasta, jastucima različitih veličina, minibarom, LCD TV-om sa satelitskim programima, klima uređajem, direktnim telefonom, besplatnim bežičnim internetom, ličnim sefom, aparatom za pripremu kafe-čaja, garderoberom, balkonima sa pogledom na more i sedećom garniturom. Sobe Hotela Casa Del Mare Mediterraneo Kamenari imaju luksuzno opremljena kupatila sa tušem, fenom za kosu, papučama, bade mantilom i luksuznim toaletnim priborom. Classic dvokrevetne sobe Hotela Casa del Mare Mediterraneo su površine 29 m2 i uređene u toplim i prirodnim materijalima, sa preovladavajućim bež i svetlo plavim tonovima. Deluxe dvokrevetne sobe Boutique Hotela Casa Del Mare Mediterraneo zauzimaju površinu od 31 m2 i imaju balkone sa pogledom na more. Deluxe sobe su uređene u toplim i prirodnim materijalima sa preovladavajućim bež, sivim i svetlo plavim tonovima. Studio Apartmani Boutique Hotela Casa Del Mare Mediterraneo Kamenari imaju površinu od 36 m2, kuhinju i balkone sa pogledom na more, a uređeni su u krem i braon tonovima. Comfort jednokrevetni apartman Boutique Hotela Casa Del Mare Mediterraneo Kamenari imaju površinu od 38 m2 i obuhvataju posebnu spavaću sobu i dnevni boravak, kuhinjicu i terasu sa pogledom na prekrasno more zaliva Boke Kotorske. Sobe i apartmani su uređeni u toplim bojama, sa bež i ljubičastim tonovima.

U prizemlju Boutique Hotela Casa Del Mare Mediterraneo Kamenari je luksuzno uređen restoran koji gostima poslužuje vrhunski kvalitetna jela internacionalne i mediteranske kuhinje. Veliki izbor odabranih jela predstavlja jedinstveni gastronomski most između hotela i drugih geografski udaljenih područja i kultura. Ovde se ističu tradicionalni i vrhunski ukusni i kvalitetni specijaliteti od sveže ribe i morskih plodova. Posebnu notu i punoću ukusa omogućavaju kvalitetna vina iz najpoznatijih vinarija iz čitavog sveta. Restoran Hotela Casa Del Mare Mediterraneo Herceg Novi je idealan izbor za romantični događaj, susret, porodično okupljanje ili odlično mesto u kome možete dočekati svoje poslovne partnere, organizovati banket, skup, prezentaciju, rođendan, privatnu zabavu, koktel ili nezaboravno venčanje.

Boutique Hotel Casa del Mare Mediterraneo Kamenari Herceg Novi ima elegantan i moderno uređen konferencijski prostor pogodan za manje poslovne sastanke, skupove i događaje veličine do 50 učesnika. Ova sala Hotela Casa Del Mare Mediterraneo Kamenari Herceg Novi ima svu opremu potrebnu za efikasan sastanak, događaj ili skup: projektor, flipchart, štampač, projekciono platno, laptop računar, TV (plasma/LCD), DVD player, fotokopir, fax, audio sistem.

Budući da je Boutique Hotel Casa Del Mare Mediterraneo Kamenari Herceg Novi otvoren tokom čitave godine, udoban Spa centar pruža gostima opuštanje posle plaže tokom vrelih dana ili istinsko uživanje u zimskim danima. Spa centar Hotela Casa del Mare Mediterraneo obuhvata unutrašnji bazen, tursko kupatilo, teretanu, saunu i relax prostor, uz raznovrsne masaže što su sadržaji na raspolaganju hotelskim gostima, kao i drugim gostima koji žele osveženje.

Boutique Hotel Casa Del Mare Mediterraneo Kamenari Herceg Novi gostima nudi terapiju masažom u sobi ili ispod jedinstveno prijatnog baldahina na plaži, sa pogledom na more. Takođe je gostima Boutique Hotela Casa Del Mare Mediterraneo na raspolaganju večera ili obrok uz intimnu i romantičnu atmosferu sveća i zvuk talasa, udoban odmor na suncu ili u hladu mimoza ili opuštanje na baldahinu ili ležaljci uz omiljeno piće, koktel ili jutarnju kafu… Gosti imaju mogućnost izbora mediteranskih masaža, osvežavajućih masaža ili masaža za buđenje ili tretmana za mršavljenje…

Nova ekskuzivna plaža Bocasa u Kamenarima je duga 100 metara i opremljena ležaljkama, restoranom i plažnim barom, otvorena kao deo ponude hotelske grupacije Casa del Mare, predstavlja pravo mesto za odmor u prekrasnom Bokokotorskom zalivu. Ova plaža je otvorena hotelskim gostima i drugim posetiocima i poslužuje izbor mini posluženja hrane od jutra do zatvaranja, uključujući ručak, večeru, kao i aperitiv pića. Otvorena kuhinja na plaži omogućava gostima neočekivana gastronomska iskustva. Plaža Bocasa je prijatno mesto za boravak porodica i gostiju koji vole da zajedno provode svoje vreme.

Sadržaji Boutique Hotela Casa Del Mare Mediterraneo Kamenari Herceg Novi : recepcija tokom 24 sata, nepušačke sobe, klimatizacija i bežični internet u svim javnim prostorima, grejanje, antialergijska posteljina, bar, doručak u sobi, à la carte restoran, buffet restoran, snack bar, parking, posluženje u sobi – room service, pakovani obrok, usluge najma bicikla, automobila ili jahte, prostor za odlaganje prtljaga, čuvanje dece, usluge pranja i peglanja, sala za sastanke i bankete, poslovni centar, fax, fotokopiranje, suvenirnica, novinarnica, sigurnosni sef, prostor za pušenje, boravak sa ljubimcima na zahtev, informacije i rezervacije lokalnih izleta i događaja, transfer od – do aerodroma….

SHARE IT: