Hotel Buket Zlatibor

Hotel Buket je novi i moderan hotel 4 zvezdice na Zlatiboru, opremljen po najsavremenijim standardima i uređen prema zahtevima savremenog gosta. Hotel Buket Zlatibor se nalazi u mirnom delu najpoznatijeg planinskog turističkog centra Srbije, ušuškan u mirisnoj borovoj šumi, ali ipak u blizini brojnih zlatiborskih sadržaja – pešačkih staza, sportskih terena, Dino Parka, Zlatiborskog jezera, Zlatibor Adrenalin Parka….

Hotel Buket raspolaze sa 45 udobnih nepušačkih, zvučno-izolovanih smeštajnih jedinica, tipova standard i komfort, od čega je 25 apartmana sa jednom ili dve spavaće sobe, dnevnim boravkom sa čajnom kuhinjom, francuskim ležajem i garniturom za sedenje-spavanje i terasom sa garniturom za sedenje, veličine od 40 do 50 m2, koji su pogodni za boravak porodica ili društava. Sobe i apartmani Hotela Buket Zlatibor su opremljene udobnim sadržajima i opremom u nežnim tonovima koji pružaju okrepljujući odmor ili prijatan boravak turista i poslovnih gostiju – centralni sistem grejanja i hlađenja, tepisi od zida do zida, udobni posebni ili king size ležajevi sa mekom posteljinom, radni sto i stolice-fotelje, garderober, prostor za sedenje, besplatan bežični internet, LCD TV sa satelitskim programima, telefon, zavese za zamračivanje, udobno kupatilo sa kadom ili tušem, fenom za kosu i toaletnim priborom. Neke sobe Hotela Buket Zlatibor imaju balkone sa pogledom na vrt.

U elegantnom restoranu hotela Buket, kapaciteta 110 mesta, gosti uživaju u bogatom buffet kontinentalnom doručku koji zadovoljava sve ukuse i potrebe. U ponudi je raznovrstan izbor tradicionalnih i internacionalnih jela, kao i veliki izbor kvalitetnih pića.

Gostima Hotela Buket Zlatibor je na raspolaganju i moderan spa i wellness centar koji se prostire na 800 m2 i obuhvata dva unutrašnja bazena sa ležaljkama od kojih je jedan dimenzija 23 x 8m, a drugi je nepravilnog oblika i napunjen slanom vodom, Jacuzzi kupkom koju može da koristi 12 osoba, finsku saunu, bio saunu, slanu sobu, parno kupatilo, sobu za masažu, vodeni krevet za masažu, tepidarijum, teretanu…

Osim udobnog smeštaja, Hotel Buket Zlatibor raspolaže i sa velikim dvorištem u kome gosti uživaju i odmaraju. Hotel Buket svojim gostima stavlja na raspolaganje recepciju tokom 24 sata, parking u okviru hotela sa 16 parking mesta, kao i podzemnu garažu sa 40 parking mesta. Hotel Buket Zlatibor raspolaže i sa potpuno tehnički opremljenom kongresnom salom sa 80 mesta i dečijom igraonicom. Gosti Hotela Buket Zlatibor koji su avanturističkog duha i ljubitelji aktivnog odmora mogu da iznajme bicikle i automobile, kao i da upoznaju zanimljivu okolinu Zlatibora na nekom od zanimljivih lokalnih izleta….

SHARE IT: