Hotel Bristol Mostar

Hotel Bristol Mostar

Hotel Bristol u Mostaru se nalazi u centru grada, na desnoj obali Neretve, u neposrednoj blizini Titovog mosta. Centralni položaj Hotela Bristol omogućava jednostavnu komunikaciju sa svim znamenitostima i delovima Mostara, laganom šetnjom od 15 do 20 minuta. Čuveni Stari most u Mostaru – UNESCO – i istorijski-stari deo grada, železnička i autobuska stanica, tržni centar, pošta, Univerzitet, diskoteke, restorani, pozorišta i kafei Mostara su na pešačkoj udaljenosti od hotela Bristol.
Hotel Bristol u Mostaru je institucija dobrog ugleda i duge tradicije, koja potiče iz perioda Austro-ugarske. Ovaj istorijski objekat je obnovljen u moderan hotel tokom šezdesetih godina 20. veka, te potpuno rekonstruisan 2008. godine. Od osnivanja do današnjih dana, Hotel Bristol Mostar je ugostio brojne posetioce različitih nacija, kultura, jezika, religija, godišta i društvenog statusa, koji su svi uživali u ispunjenju svojih želja i zahteva. Hotel Bristol Mostar je idealan izbor boravka u Mostaru i odredište za poslovne goste i turiste iz čitavog sveta.

Hotel Bristol Mostar ima udoban smeštajni kapacitet od 47 soba – 8 jednokrevetnih, 39 dvokrevetnih soba i 1 predsednički apartman. Sve sobe Hotela Bristol Mostar su opremljene modernim nameštajem, izrađenim od najkvalitetnijeg drveta, koji omogućava prijatan boravak u ambijentu dobrodošlice, udobnosti i funkcionalnosti. Sve sobe hotela Bristol Mostar imaju udobno kupatilo sa tušem, telefon, kablovsku TV, internet, klima uređaj, frižider i minibar. Kupatila hotela Bristol Mostar imaju tuš kabinu ili kadu, SOS sistem, fen za kosu i posebno grejanje.

Gosti koji borave u hotelu Bristol Mostar mogu pohraniti svoje dragocenosti u sefu na recepciji.  Hotel Bristol nudi usluge pranja i peglanja, kao i posluženje u sobi – room service od 07 do 23 sata.

Hotel Bristol Mostar ima dva restorana i kafeteriju, koja poslužuje najkvalitetnu hranu i autentične poslastice Bosne i Hercegovine. U Hotelu Bristol je prekrasna osenčena terasa sa pogledom na Neretvu, na kojoj gosti uživaju tokom vrelih letnjih meseci, uz omiljeno piće.  Zahvaljujući svojim sadržajima, Hotel Bristol Mostar je pogodno mesto za uspešnu organizaciju poslovnih skupova, seminara i prezentacija, kao i kulturno-umetničkih događaja…

SHARE IT: