Hotel Bosna Banja Luka

Hotel Bosna Banja Luka

Krajem 19. veka je u samom centru Banje Luke sagrađen hotel „Bosna“, koji je u razornom banjalučkom zemljotresu 1969. godine, srušen do temelja. Današnji hotel „Bosna“ u Banja Luci je savremeni objekat 4 zvezdice, projektovan po najvišim evropskim standardima, potpuno renoviran poslednjih godina i opremljen modernim enterijerima i opremom koji poslovnom gostu omogućavaju najviši kvalitet usluga.

Hotel „Bosna“ Banja Luka u svom sastavu ima luksuzno opremljene i udobne sobe i apartmane, aperitiv-bar, pijano-bar, gradsku kafanu sa baštom, restoran „Ambasador“, pansionski restoran, diskoteku, kongresne sale, sale za druge vrste zabave kapaciteta do 500 mesta, butike, prodavnicu štampe, sopstveni čuvani parking i garažu. Svi prostori hotela „Bosna“ u Banja Luci su klimatizovani i pokriveni besplatnim bežičnim internetom.

Hotel „Bosna“ Banja Luka ima 300 udobnih ležaja u komfornim sobama i apartmanima, uz dva nivoa opremljenosti: A–lux i B–lux . U svakom apartmanu i sobi Hotela Bosna se nalazi telefon sa direktnom linijom za internet, TV-sat, TWC sa fenom i mini-barom. Najopremljeniji je predsednički apartman, koji svojim sadržajem daje posebnu dimenziju smeštajnim kapacitetima hotela Bosna u Banja Luci.

Restoranski prostori hotela „Bosna“ Banja Luka obuhvataju tri sale namenjene za pansionske goste i organizaciju raznovrsnih zabave, kapaciteta do 500 mesta i piano-bar u kome se organizuju svečani prijemi i kokteli. Vrhunski majstori kulinarstva pripremaju jela domaće i internacionalne kuhinje i veliki izbor vina, alkoholnih i bezalkoholnih pića. Ekskluzivni a la kart restoran „Ambasador“ sastavni je deo hotela „Bosna“. Veoma prijatno iskustvo gostima tokom dana pruža lepo uređen enterijer i restoranska cvetna bašta, a naročito uveče tamburaška muzika.

Hotel „Bosna“ Banja Luka ima četiri konferencijske sale opremljene videobimom i kabinama za simultano prevođenje, u kojima se na profesionalnom nivou organizuju naučni skupovi, savetovanja, prezentacije i drugi događaji.

SHARE IT: