Hotel Borkovac Ruma

Hotel Borkovac Ruma

Hotel Borkovac je udoban turisticki spa wwellness objekat kategorije 2 zvezdice u Rumi, u prekrasnoj borovoj šumi, 50 kilometara zapadno od Beograda i 35 km od Novog Sada, 3 km od centra grada Ruma, u poznatom Rumskom izletištu – jezeru Borkovac.

Zahvaljujući prirodnom okruženju mirisne borove šume, udobnim sadržajima i potpunoj izolovanosti od gradske vreve, hotel Borkovac je idealan za boravak porodica, društava koja žele prijatno opuštanje, kao i poslovnih gostiju koji rade u gradu, a popodnevni odmor žele da provedu u miru Nacionalnog Parka Fruške gore.

Hotel Borkovac ima 11 udobnih, klimatizovanih soba, sto čini ukupan smeštajni kapacitet od 28 ležajeva. Sobe hotela Borkovac Ruma su opremljene nameštajem od drveta, prijatnim kupatilom, klimatizacijom, LCD TV-om i besplatnim bežičnim Internetom.

U okviru hotela Borkovac se nalazi se  nacionalni restoran koji raspolaže sa 100 mesta, u kome su poslužuju jela tradicionalne i internacionalne kuhinje.

Za uspešnu organizaciju raznovrsnih zabava, skupova, nezaboravnih venčanja i druženja je na raspolaganju sala sa 90 mesta. Obe sale su povezane sa otvorenom terasom, što tokom letnjih meseci omogućava izuzetno prijatan ambijent za 250 gostiju.

Spa centar hotela Borkovac, uz bogatu ponudu stručnih masaža i medicinskih tretmana (kavitacija, mezoterapija…) poseduje i bazen sa mnoštvom blagotvornih i okrepljujućih sadržaja – jacuzzi, parno kupatilo, tepidarijum i finska sauna.

Tokom boravka u hotelu Borkovac u Rumi gosti uživaju u poseti Nacionalnog Parka Fruška Gora i fruškogorskih manastira, Novog Sada i Sremskih Karlovaca, šetnjama, ribolovu, vinskim i gastronomskih turama, živopisnim lokalnim manifestacijama …..

U blizini hotela Borkovac je jezero Borkovac (na oko 300 m) koje sportskim ribolovcima pruža idealnu priliku da se opuste i uživaju. Ljubitelje veslanja dočekuje bistra voda koja je svojom kvalitetom pogodna za sportska takmičenja na mirnim vodama.

Na teritoriji opštine Ruma se nalazi poznato lovište Karakuša, a u blizini su Specijalni Rezervat prirode Zasavica, Muzej hleba u Pećincima i čuveno arheološko nalazište Sirmijum i Muzej Srema u Sremskoj Mitrovici.

SHARE IT: