Hotel Blue Star Budva

Hotel Blue Star Budva

Hotel Blue Star Hotel je objekat 4 zvezdice, tipa boutique hotela, smešten u centru Budve, u blizini starog grada i administrativnog centra. Hotel Blue Star Budva je udaljen 15 km od aerodroma Tivat i 70 km od aerodroma Podgorica.
Hotel Blue Star u Budvi nudi udoban smeštaj u 24 nepušačkih soba i apartmana, sa pogledom na mirnu ulicu i baštu. Sobe i apartmani Hotela Blue Star Budva su elegantno opremljeni udobnim prostranim ležajevima, klima uređajem, LCD TV-om sa satelitskim programima, direktnom telefonskom linijom, bežičnim internetom, minibarom, modernim kupatilima sa tušem, fenom za kosu i toaletnim priborom, a uživaju lep pogled na budvanski zaliv. Glavni restoran Hotela Blue Star Budva poslužuje bogat buffet doručak i izbor internacionalnih jela i vina. U francuskom kafeu “Bonjour” Hotela Blue Star Budva se mogu probati raznovrsna peciva, poslastice i kolači koje svakodnevno priprema pekara.
Položaj Hotela Blue Star Budva je izvanredan izbor gostima različitog profila – poslovnih gostiju i turista. Iskusno osoblje Hotela Blue Star u Budvi je na usluzi gostima kako bi upoznali grad, izvršili najam automobila, rezervisali izlet, karte ili ulaznice za raznovrsne događaje. Gostima Hotela Blue Star Budva je na raspolaganju sala za sastanke Sirius, koja je potpuno opremljena savremenom opremom koja omogućava uspešan događaj.

SHARE IT: