Hotel Blanca Resort&Spa Vlašić

Hotel Blanca Resort&Spa Vlašić

Hotel Blanca Resort & Spa se nalazi u centralnoj Bosni, 26 km od Travnika, u podnožju planine Vlašić, čiji najviši vrh, Paljenik doseže visinu od 1943 metra. Vlašić je udaljen 380 km od Zagreba, 230 km od Splita, 400 km od Beograda, 180 km od Banja Luke, 120 km od Sarajeva i 200 km od Mostara. Hotel Blanca Resort i Spa se nalazi u sportskom centru Babanovac – nekadašnjoj olimpijskoj skakaonici sa ski stazama za sve vrste skijaša, u ukupnoj dužini od oko 14 kilometara. Vlašić jedna od najvećih planinskih visoravni u Bosni i Hercegovini, čije zelena prostranstva pokrivaju šume na površini 7264 hektara i pašnjaci 2777 hektara. Regionalni put R-413, Travnik – Skender Vakuf – Banja Luka, vodi upravo preko Vlašića.

Hotel Blanca Resort & Spa je objekat 5 zvezdica u dobro usklađenom stilu drveta, kovanog gvožđa, kamena i stakla, sa 56 smeštajnih jedinica – 38 dvokrevetnih soba, 16 apartmana i 2 VIP apartmana, koji posetiocima omogućavaju udoban i luksuzan boravak na planini, sa odličnim skijanjem i uslugama spa i fittnes centra. Sobe Hotela Blanca Resort & Spa na Vlašići su dvokrevetne i uglavnom nepušačke, opremljene modernim, elegantnim i udobnim nameštajem i sadržajima za prijatan boravak : king-size ležaj, dve fotelje, koktel sto, garderober, klima uredaj sa individualnim podešavanjem, telefon, mini bar, kablovski LCD TV, besplatan Wi-Fi, elektronski sigurnosni sef, detektor dima, grejanje, kupatilo sa tuš kadom, fenom za kosu, SOS alarmom, bade-mantilom, papučama.

Standard sobe Hotela Blanca Resort i Spa su veličine 23-25 m2, superior sobe 25-27 m2, de Lux sobe 27-29 m2, od kojih je nekoliko soba za pušače. Osim standardne opreme, apartmani Hotela Blanca Resort i Spa su opremljeni kuhinjom, trpezarijom i dnevnim boravkom sa dvosedom ili trosedom i kaminom. Veličina apartmana Hotela Blanca Resort i Spa na Vlašiću se kreće od 41,95 m2 do 55,59 m2 i omogućava nezaboravno skijanje i prijatan boravak porodica i povezanih društava.

Tokom letnjih meseci gosti Hotela Blanca Resort i Spa Vlašić uživaju u umerenoj klimi, blagodetima mira i tišine i planinarenju šumama i dolinama koje okružuju planinu Vlašić i drugim aktivnostima u prirodi – vožnji brdskog bicikla po obeleženim stazama različitog intenziteta i dužine do 100 km, pašnjacima i šumama, fudbalu, rukometu, tenisu, joggingu, lovu i ribolovu i jahanju.

Gastronomska ponuda hotela Blanca Resort i Spa temelji se na raznovrsnom buffet doručku i tradicionalnim bosansko-hercegovačkim specijalitetima koji se poslužuju u restoranu Mont Blanc Hotela Blanca, nazvanom po najvišem evropskom planinskom vrhu, koji gostima zaista pruža vrhunsko gastroenološko iskustvo. Hotel Blanca Resort i Spa Vlasic ima restoran Mont Blanc, ski bar i lobi bar Mount Rushmore. Brojni restorani i picerije Vlašića se nalaze na udaljenosti 15 metara od hotela. Pored Hotela Blanca su i noćni bar i supermarket, kao i usluga iznajmljivanja ski opreme.

Pored odličnih mogućnosti za jedinstveno prijatan porodični odmor, Blanca Resort&Spa na Vlašiću je izuzetan izbor za organizaciju poslovnih događaja i skupova. Kongresni kapaciteti Hotela Blanca Resort&Spa Vlašić od 100 sedećih mesta i vrhunska tehnička oprema obezbeđuju pogodne uslove za uspešnu organizaciju raznovrsnih događaja. Kompanijama i njihovim zaposlenima su na raspolaganju raznovrsni i maštoviti sadržaji teambuilding programa Hotela Blanca Resort i Spa.

Za odmor tela i duha je gostima Hotela Blanca Resort i Spa Vlašić na raspolaganju vrhunska Wellness & Spa zona Mont Lhotse, sa zatvorenim bazenom, saunom, jacuzzi kadom, parnom kupkom i raznovrsnim masažama. Ova oaza mira je nazvana po četvrtom najvišem vrhu Himalaja i ostvaruje osnovnu ideju hotela Blanca – pružanje svih uslova za vrhunski odmor.

Sadržaji hotela Blanca Resort i Spa Vlašić : restoran, bar, lobby, recepcija tokom 24 sata, parking, tehnički potpuno opremljena sala za sastanke, usluge pranja i peglanja, Wellness i Spa Centar, lift, dečija igraonica, team building aktivnosti, sportski sadržaji i tereni, najam ski opreme, ski bar, bilijar.

SHARE IT: