Spa Wellness Hotel Biogor Sisevac

Hotel Biogor je moderan, novi, wellness-spa hotel 4 zvezdice u Sisevcu, 30-tak km severoistočno od Paraćina u Istočnoj Srbiji. Hotel Biogor se nalazi se u podnožju Kučajskih planina, na nadmorskoj visini od 360 metara, blizu izvora reke Crnice. Udaljen 160 km od Beograda, wellness spa Hotel Biogor je smešten u rečnoj dolini u blizini srednjovekovnog manastira Sisojevac, okružen dubokim listopadnim šumama, što ga čini idealnom destinacijom za šetnje i aktivnosti u prirodi. Hotel Biogor raspolaže pansionskim i A la carte restoranom, dečijom igraonicom, salom za bilijar, wellness i spa centrom i sadržajima koji upotpunjuju boravak. Posebni doživljaj je prostrano zeleno okruženje hotela Biogor, bez gužve, saobraćaja i ikakvog zagađenja, što posebno pogoduje porodicama sa decom i svima koji uživaju u potpunoj tišini koju povremeno prekine cvrkut ptica ili žubor reke. Gosti Hotela Biogor Sisevac imaju priliku da ponovo uspostave kontakt sa prirodom i dožive spokoj i prednosti koji ona nudi, u vidu mirnog utočišta, romantičnog odmora ili osvežavajućeg wellness iskustva.

Svi prostori Hotela Biogor su uređeni da bi gostima pružili savršeno utočište od spoljnog sveta, miran san i okrepljujući boravak. Hotel Biogor Sisevac ima 47 udobnih soba i 4 elegantnih apartmana koji svojim sadržajima i opremom i spojem prirodnih elemenata pružaju izuzetnu udobnost porodičnog ili turističkog odmora ili poslovnog događaja. U izgradnji Hotela Biogor su korišćeni prirodne materijale iz okoline – drvo, kamen i metal, čime je stvoren privlačan i miran ambijent u kome svaki kutak odiše osećajem bezvremenskog šarma, pružajući gostima savršen spoj moderne udobnosti i netaknute prirode. Sobe Hotela Biogor su organizovane u nekoliko tipova – Standard sobe, veličine 33 do 36 m2 bračnim krevetom 180*200 cm i privatnim balkonom sa pogledom na ribnjak ili šumu, Superior sobe – 35-52 m2 sa bračnim ležajem 180*200 cm ili twin ležajevima, dodatnom sofom na razvlačenje za dve osobe dimenzija 140*200 cm, Porodične sobe, veličine od 51 do 73 m2 sa dve odvojene spavaće sobe, velikom terasom sa garnuturom za sedenje i pogledom na bazen i jezero ili ribnjak i šumu i Biogor apartmani, veličine 102-128 m2, sa odvojenim dnevnim boravkom i spavaćom sobom sa bračnim krevetom 180*200 cm i privatnim balkonom sa hidromasažnom kadom i pogledom na bazen i jezero. Sa terasa svih smeštajnih jedinica Hotela Biogor se pruža panoramski pogled na okolinu, a oprema obuhvata udoban nameštaj od drveta i moderne sadržaje – tepisi od zida do zida, centralni system hlađenja i grejanja, udobni posebni ili king size ležajevi, sofa ležajevi, fotelje, radni sto, garderober, LCD TV sa kablovskim programima, besplatan bežični internet, besplatan minibar sa bezalkoholnim pićima i slatkim i slanim grickalicama, kupatila sa tušem, fenom za kosu, uvećavajućim ogledalom, toaletnim priborom, bade mantilima i papučama….

Ponuda hrane i pića je zasnovana na velikoj pažnji za zdravlje i užitak gostiju i obuhvata ukusna jela i veliki izbor odabranih pića i vina vrhunskog kvaliteta koji su na raspolaganju gostima u modernom ambijentu restorana i barova Hotela Biogor.

Najveće bogatsvo hotela Biogor je okolna priroda i topla termalna voda koja izvire nadomak hotela. Temperatura vode je 36°C što posebno prija gostima koji tokom zimskih meseci mogu da uživaju u toplom spoljnom bazenu uz panoramu snegom prekrivenih brda. Otvoreni i zatvoreni bazeni sa prirodnom termalnom vodom i ležaljkama Hotela Biogor nudi jedinstveno iskustvo opuštanja, okrepljenja i osveženja tokom cele godine. Direktan pristup toplom vodenom vezom vodi iz unutrašnjeg dela wellness-spa centra do otvorenih bazena Hotela Biogor. Osim toga, gostima Hotela Biogor Sisevac su na raspolaganju dodatni sadržaji i usluge Wellness i Spa centra na površini oko 2000 m2: slane saune, finska i bio sauna, masaže i osvežavajući spa tretmani, aroma saune i opuštanje u tepidarijumu, parnom kupatilu, relax sobi, hidromasažnoj kupki, teratani ili u bazenima sa termalnom vodom temperature 36°C. Za najmlađe su u hotelu Biogor na raspolaganju sledeci sadrzaji: igraonica za decu, dečiji bazen, meniji za decu, stolice i krevetići, igračke i igrice.

Tokom boravka u Hotelu Biogor gosti mogu upoznati očuvanu prirodu i znamenitosti i uživati u aktivnostima u prirodi – manastir Sisojevac, Resavska pećina, pešačenje, planinarenje, vožnja brdskog bicikla, sportski ribolov, poseta lokalnih manifestacija, degustacije i mogućnost kupovine domaćih proizvoda – sira, meda, vina i rakije kod odabranih lokalnih proizvođača, ….

SHARE IT: