Hotel Bevanda Mostar

Hotel Bevanda Mostar

Hotel Bevada je luksuzni hotel 5 zvezdice na reci Radobolji u Mostaru. Ovaj luksuzan mostarski hotel ima 28 prostranih dvokrevetnih soba i 5 luksuznih apartmana, koji obuhvataju dnevni boravak, spavaću sobu i kupatilo sa Jacuzzi kadama. Sve sobe Hotela Bevanda Mostar imaju sadržaje i opremu za prijatan i udoban boravak poslovnih gostiju i turista u Mostaru – minibar, LCD TVsa pay programima, internet, sirugnosni sef, fen za kosu. Sobe takođe imaju balkone. Sobe Hotela Bevanda Mostar su opremljene stilskim nameštajem, a po potrebi postoji mogućnost dodavanja king size ležajeva ili odvojenih ležajeva. Sobe Hotela Bevanda Mostar su nepušačke i pušačke, a ceo objekat je klimatizovan.

Hotel Bevanda Mostar ima svoju podzemnu garažu, kao i otvoreni parking. Restoran i kafić svojom uslugom i sadržajima ispunjavaju potrebe, želje i ukuse najzahtevnijih gostiju!

Prekrasna reka Radobolja protiče pored hotela Bevanda, koji je stoga pripremio prekrasnu letnju baštu, terasu sa restoranom, što omogućava potpuno uživanje gostiju, uz pogled na okolinu bogatu zelenilom. Posebna pažnja je posvećena modernom uređenju restorana, koji gostima poslužuje raznovrsne i sveže lokalne specijalitete, uključujući širok izbor najkvalitetnijih vina. Iskusni kuvari svojim veštinama u pripremi vrhunske hrane jedinstvenih ukusa i omogućavaju da gosti često zaneme od prijatnih trenutaka iznenađenja.

Neka Hotel i restoran Bevanda budu domaćini svaki put kada boravite u Mostaru! Kafić Hotela Bevanda je odlično mesto za sastanak ili jutarnju kafu, uz sveže kolače i torte, koji se sa mnogo pažnje pripremaju i služe tokom čitave godine. Uz to takođe ide veliki izbor koktela, koji se pripremaju od svežeg sezonskog voća ! Pored uživanja u restoranu i kafiću, gostima je na raspolaganju posluženje u sobi Hotela Bevanda Mostar.

 

SHARE IT: