Hotel Best Western Turist Skopje

Smešten u centru Skopja, ovaj makedonski hotel internacionalnog lanca, kategorije 4 zvezdice je potpuno obnovljen u cilju ponude najvišeg standarda internacionalnih hotela. Best Western Hotel Turist Skopje nudi sve pogodnosti za prijatan boravak turista ili poslovnih klijenata. Gostima koji borave u ovom hotelu su na bliskoj pešačkoj udaljenosti najznačajnije znamenitosti Skopja, kao što je Parlament ili rodna kuća Majke Tereze ili Trg Aleksandra Makedonskog. Hotel Best Western Turist Skopje ima 74 udobne, obnovljenje, lepo uređene i nepušačke sobe, sa satelitskim TV programom. Gosti uživaju u ukusnim jelima internacionalne i makedonske kuhinje u restoranu hotela.

Ostali sadržaji hotela Best Western Turist Skopje su fitnes sala, besplatan parking, menjačnica, banket sala i sale za sastanke i skupove, kapaciteta do 50 mesta, u 3 kongresna prostora, poslovni centar i snack bar.
Hotel Best Western Turist Skopje je udaljen 0.5 km od Starog grada Skopja, centra grada koji gostima omogućava susret sa čuvenim znamenitostima i lokalnom kulturom Skopja. Tvrđava “Kale” omogućava prekrasan pogled na Skopje i udaljena je samo 1 km od hotela. Gosti koji borave u Hotelu Best Western Turist takođe mogu uživati u šetnjama oko Stare čaršije, sa zanimljivim lokalnim radnjama i zanimljivostima orijentalnog stila. Ljubazno i uslužno osoblje hotela Best Western Turist u Skopju je na usluzi da omogući prijatan boravak inostranih gostiju i posetilaca iz regiona, kao i poslovnim gostima.

SHARE IT: