Hotel M Beograd

Hotel M Beograd

Hotel M Beograd /od Hotel Mladost/ je moderan beogradski hotel 4 zvezdice, smešten u jednom od najlepših i najmirnijih delova Beograda, na Bulevaru Oslobođenja 56, okružen bogatom vegetacijom, samo 5 km od centra Beograda. Zahvaljujući svom izuzetnom položaju, odličnoj usluzi, kvalitetnim i obimnim kongresnim prostorima i prijatnom prirodnom okruženju, Hotel M Beograd predstavlja odličan izbor hotela u Beogradu poslovnih gostiju i turista, kao i lokacija uspešne organizacije kongresa, skupova i događaja, odnosno raznovrsnih proslava i nezaboravnih venčanja.

180 udobnih soba Hotela M Beograd su veličine od 17 do 35 m2 i opremljene su funkcionalnim sadržajima i opremom za prijatan boravak u Beograd – posebni ili king size ležajevi, klima uređaj, tepisi od zida do zida, LCD TV sa kablovskim programima, sobe za nepušače, radni sto i stolice-fotelje, besplatne novine, kupatila sa tušem i fenom za kosu, room service – usluga posluženja u sobi, telefon, bežični internet.

Gostima koji borave u Hotelu M u Beogradu se u prostranom restoranu sa pogledom na Banjičku šumu poslužuje bogat i raznovrstan buffet doručak koji zadovoljava sve ukuse i potrebe. Obroci i razne proslave i dogadaji se takođe mogu konzumirati i organizovati u prekrasnoj otvorenoj bašti hotela.

Hotel M Beograd je poznat po odličnim kongresnim prostorima jer ima sedam višenamenskih, prilagodljivih i potpuno tehničkih opremljenih kongresnih sala za sastanke različitih veličina u kojima se uspešno organizuju brojni kongresi, skupovi, događaji, venčanja, proslave…. uz izvanredno kvalitetno posluženje hrane i pića. To su Kongresna sala Atrium, sala Forum, sala Beograd, sala Horizont, sala Klub M, sala Dijalog i sala Ideja. Kongresne sale Hotela M Beograd zauzimaju površinu od 14000 m2 i mogu da istovremeno prime do 1200 učesnika skupa ili događaja, kao i venčanja ili zabavnih događaja.

Gosti Hotela M Bograd mogu da koriste i usluge recepcije tokom 24sata, usluge pranja i peglanja, besplatnog parkinga sa 150 mesta, sigurnosni sef na recepciji, lift, kao i pogodnosti za osobe sa otežanim kretanjem.

Zanimljiva mesta u okolini: Kalemegdanska tvrđava, Hram Svetog Save, Konak Knjeginje Ljubice, boemska četvrt Beograda – Skadarlija, Košutnjak park, Muzej Nikole Tesle, Etnografski muzej, Stari deo Zemuna, šetalište pored Dunava, arheološko nalazište Vinca, planina Avala, planina Kosmaj, Kraljevski mauzolej i dvor na Oplencu, fruškogorski manastiri, arheološko nalazište Viminacijum, kupalište Ada Ciganlija, belocrkvanska jezera…..

SHARE IT: