Hotel Best Western Bellevue Skopje

Hotel Bellevue Skopje je objekat 4 zvezdice, smešten na udaljenosti od 20 minuta šetnje od centra grada /8 km/, koji omogućava potpuno miran i prijatan boravak poslovnih gostiju i turista, uz mogućnosti odmora i rekreacije. Hotel Bellevue u Skopju pruža veliki broj pogodnosti gostima, kao što je menjačnica, portirska služba, otvoreni bazen, kuglana i dečije igralište. Poslovni sadržaji Hotela Bellevue Skopje obuhvataju sale za sastanke, službu dostave i sekretarske usluge.

Svih 34 nepušačkih soba Hotela Bellevue Skopje su prijatno uređene nameštajem modernih linija i imaju balkon sa pogledom na baštu. Sobe Hotela Bellevue Skopje ima klima uređaj, telefon, LCD TV sa kablovskim-satelitskim kanalima, brzi Internet, radni sto, minibar, savremeno kupatilo sa tušem, toaletnim priborom, mantilom za kupanje i fenom za kosu.

Hotel Bellevue Skopje ima svoj restoran Lafayette, okružen prekrasnom baštom sa jezercetom i lepom fontanom, koji gostima poslužuje izbor tradicionalnih i internacionalnih jela. Zahvaljujući svojim izuzetno prijatnim sadržajima raskošne bašte i visokom kvalitetu usluge, restoran Lafayette Hotela Bellevue predstavlja idealan izbor za raznovrsne zabave, koktele, proslave i venčanja.

Sa besplatnim parkingom na raspolaganju, Hotel Bellevue Skopje ima brz i jednostavan pristup automobilom iz pravca Skopja i Velesa, a aerodrom Skopje je udaljen 16 km.

Sadržaji Hotela Bellevue Skopje : recepcija tokom 24 sata sa ljubaznim, predusretljivim osobljem sa znanjem jezika, nepušačke sobe, restoran, lift, sale za sastanke, sekretarske usluge, bašta, dečije igralište, sigurnosni sef, room service, parking, teren za košarku, auto kamp

SHARE IT: