Hotel Bella Musica Brašov

Hotel Bella Musica Brašov

Smešten u centru živopisnog grada Brašova, Hotel Bella Musica pruža udoban smeštaj i posluženje odlične meksičke, mađarske i rumunske hrane u sopstvenom restoranu. Hotel Bella Musica u Brašovu je objekat 3 zvezdice sa 34 prostranih, nepusackih, udobnih i dobro osvetljenih soba, opremljenih drvenim nameštajem, besplatnim internetom, klima uređajem, TV-om, minibarom, sigurnosnim sefom, telefonom i električnim čajnikom /na zahtev/. Kupatila su sa tušem, besplatnim toaletnim priborom i fenom za kosu. Sobe i apartmani u potkrovlju hotela Bella Musica Braov su posebno prijatni, ukrašenim drvenim gredama i prozorima sa pogledom na prekrasnu okolinu ili glavni trg u Brašovu. Hotel Bella Musica Brašov se nalazi u zgradi neoklasičnog stila staroj 400 godina, koja odiše atmosferom kraja 19. veka čuvenog transilvanijskog utvrđenja Kronštat, a potpuno je obnovljena i preuređena u udoban objekat za smeštaj, još uvek očuvavši arhitektonske elemente koji su joj vekovima davali poseban šarm.
Zgrada u kojoj se nalazi čuveni restoran, koji pripada hotelu Bella Musica je istorijski spomenik i pripada nizu građevina sa trgovačkim i zanatskim odlikama, koje su okruživale drevni trg u Brašovu. Zgrada sa početka 16. veka, svojim delovima, sadržajima i opremom od kamena, sa lukovima od cigle, metala, drvenih delova i jedinstvenih udubljenja odražava srednjovekovni duh Transilvanije. U restoranu hotela Bella Musica u Brašovu se gostima poslužuje bogat buffet doručak i najkvalitetnija jela meksičke, mađarske i rumunske kihinje, pripremljena od svežih sastojaka iz lokalne proizvodnje.

Sadržaji Hotel Bella Musica Brašov : recepcija tokom 24 sata, najam vozila, plaćeni parking i garaža u blizini. Najvažnije znamenitosti Brašova, Crna crkva i Bela kula su udaljene 200 metara. Najbliža autobuska stanica –  Livada Poştei je udaljena 600 metara. Železnička stanica je udaljena 4 km, dok je žičara Panorama Cable Car Tâmpa 2.5 km udaljena od hotela. Čuveni ski centar Poiana Braşov je na 12.5 km. Smešten u istorijskom centru grada Brašova, koji predstavlja nezaobilaznu tačku posete i razgledanja Rumunije, hotel Bella Musica predstavlja objekat sa preporukom posetiocima koji žele da uživaju u boravku ili odmoru u ambijentu bogatom istorijom.

SHARE IT: