Hotel Belgrade City Beograd

Hotel Belgrade City Beograd

Hotel Belgrade City Beograd je nedavno obnovljeni hotel 3 zvezdice, odlično smešten na Savskom Trgu u centru Beograda, na pešačkoj udaljenosti od glavnih institucija Beograda i Srbije, turističkih znamenitosti, Kalemegdanske tvrđave, boemskog kvarta Skadarlije, muzeja, galerija, restorana, kafića, trgovina i zabave Beograda. Belgrade City Hotel Beograd se nalazi u lepo očuvanoj neorenesansnoj zgradi, preko puta nekadašnje glavne železničke i autobuske stanice u Beogradu, u blizini turističkih znamenitosti, kafana i zabavnih sadržaja Beograda, što ga čini odličnim mestom za prijatan boravak poslovnih gostiju i turista. Prekrasna istorijska zgrada u kojoj se nalazi Belgrade City Hotel danas ukrašava najveći i najprometniji beogradski trg – Savski trg, sa čuvenom četvrti Sava malom.

Hotel Belgrade City Beograd nudi prijatnu usluge i novo-obnovljeni nameštaj u 81 udobnih soba – 29 ekonomic dvokrevetnih soba sa francuskim i odvojenim ležajevima, 18 standard dvokrevetnih soba, 21 standard dvokrevetnih soba, 9 trokrevetnih standard soba i 4 apartmana, od kojih su neke za nepušače i prilagođene gostima sa posebnim potrebama. Svaka soba Belgrade City Hotela je opremljena kupatilom, klimatizacijom, kablovskom TV, telefonom, sefom, besplatnim internetom, mini barom, fenom za kosu, toaletnim priborom i papučama.

Usluga i sadržaj jelovnika u restoranu Sava mala odgovaraju najvišim ugostiteljskim standardima i očekivanjima gostiju. Jela koja se služe u restoranu Hotela Belgrade City obuhvataju tradicionalne srpske i internacionalne specijalitete, kao i jela po narudžbi. U skladu sa ugostiteljskim i privredno-ekonomskim trendovima današnjice, Restoran Savamala i bar Belgrade City Hotela uspešno organizuju raznovrsna posluženja – radni dorucačak, poslovni ručak i večeru ili koktel, u svom prijatnom ambijentu, pogodnom za venčanja, bankete, prijeme i druge vrste događaja. Sadržaji Hotela City Beograd : recepcija tokom 24 sata, parking /uz doplatu/, menjačnica, usluge pranja-peglanja, salu za sastanke kapaciteta do 120 mesta, sobe za nepušače, usluge faxa, bar, restoran, buđenje, transfer…

SHARE IT: