Hotel Barcode Sombor

Hotel Barcode Sombor

Sombor je izuzetno lep, istorijski i zeleni grad u severozapadnom delu Vojvodine koji ponosno predstavlja bogatu kulturnu baštinu i čuva običaje i tradiciju raznovrsnog etnickog sastava stanovništva ovog dela severne srpske pokrajine Vojvodine. U centru grada Sombor se nalaze značajne znamenitosti kao što su Muzej grada, Galerija Milana Konjovića i druge. Privlačnost grada Sombora i okoline upotpunjuje razvoj ruralnog i lovno-ribolovnog turizma u šumskom i močvarnom području Specijalnog Rezervata prirode Gornje Podunavlje i obližnjim selima koje odlikuje bogatstvo i raznovrsnost običaja i nasleđa.

Garni hotel Barcode je novi, elegantan i udoban hotel 4 zvezdice, udaljen par minuta vožnje automobilom ili oko 15 minuta lagane šetnja od istorijskog centra Sombora. Hotel Barcode Sombor raspolaže sa 17 udobnih nepušačkih i zvučno-izolovanih soba i 4 apartmana, opremljenih po najsavremenijim standardima. Sobe Hotela Barcode Sombor svojom opremom i sadržajima pružaju izuzetno prijatan boravak svih profila gostiju – tepisi od zida do zida, klima uređaj, udobni king size ili posebni ležajevi sa mekom posteljinom, garderober, stolica-e i radni sto, LCD TV, besplatan bežični internet, telefon, minibar, sigurnosni sef, luksuzna i udobna kupatila sa tušem, fenom za kosu i toaletnim priborom. U sklopu apartmana Hotela Barcode Sombor je gostima na raspolaganju i kuhinja, spavaća soba sa francuskim ležajem kao i prostrana terasa. Apartmani su pogodni za smeštaj porodica i duži boravak poslovnih gostiju koji uživaju u udobnosti.

Hotel Barcode Sombor poseduje elegantan restoran u kojem se gostima poslužuje bogat i raznovrstan doručak koji ispunjava sve ukuse i potrebe. Wellness centar Hotela Barcode Sombor je dostupan gostima koji žele opuštanje i osveženje,  a obuhvata zatvoreni bazen sa ležaljkama, hidromasažnu kadu sa vodopadom, finsku saunu, parno kupatilo, prostoriju za masažu, fitnes salu – teretanu. U svakoj hotelskoj sobi nalaze se bade mantil i papuče koje gosti mogu da koriste za hotelski wellness centar. Dodatne usluge gostima hotela su raznovrsne masaže /doplata/, savremeno opremljena teretana i parno kupatilo koje se preporučuje osobama starijim od 18 godina i dobrog zdravstvenog stanja. Zanimljiva ponuda gostima je besplatno iznajmljivanje bicikla tokom boravka u Somboru što pruža poseban doživljaj ovog lepog vojvođanskog grada.

U Hotelu Barcode Sombor je moguća organizacija manjih skupova ili sastanaka, s obzirom da hotel poseduje dve sale za sastanke i događaje – veću salu kapaciteta do 50 osoba i manju salu pogodnu za do 10 osoba. Sale su opremljene AV opremom i u njima je moguće posluženje toplih i hladnih napitaka.

SHARE IT: