Hotel Balkan Garni Beograd

Hotel Balkan Garni Beograd

Sa besplatnim bežičnim internetom i parkingom, udoban Hotel Balkan Garni Beograd, kategorije 3 zvezdice, pruža udoban smeštaj na 5 minuta vožnje od Beogradskog sajma na Banovom brdu – dela glavnog grada Srbije. U neposrednoj blizini Hotela Balkan Garni su znamenitosti, restorani, barovi i glavna Požeška ulica do koje vode brojne linije javnog prevoza – autobusa, taxi vozila, što upotpunjuje ukupan doživljaj, jer se do centra grada stiže za 20 minuta, kao i do ostalih delova Beograda. Hotel Balkan Garni Beograd je udaljen 6 km od Trga Republike u centru i Hrama Svetog Save, kao i 1 km od Ade Ciganlije i parka Košutnjak, dok je Kombank Arena na Novom Beogradu na udaljenosti od 6 km. Aerodrom Beograd je udalje 20 km od Hotela Balkan Garni.

Sve 24 nepušačke sobe Hotela Balkan Garni Beograd nude besplatni internet, minibar, LCD TV sa kablovskim programima. Hotel Balkan Garni Beograd pruža smeštaj u klimatizovanim, svetlim i prostranim sobama, uz bade mantile, od kojih su neke sobe sa prozorima od poda do plafona. Sobe imaju elegantne zavese za zamračivanje, flat-screen TV sa kablovskim programima. Dvokrevetne sobe sa prostranim terasama Hotela Balkan Garni Hotel su veoma prostrane i dobro osvetljene. Udobni ležajevi su opremljeni posteljinom vrhunskog kvaliteta. Gosti koji borave u Hotelu Balkan Garni Beograd imaju mogućnost izbora soba sa terasama na kojima su stolovi i stolice, što predstavlja odlično mesto za uživanje u pogledu, uz čašu omiljenog vina ili odmor uz čitanje omiljenog štiva. Gostima je takođe na raspolaganju posuženje u sobi – room service, pokrivač za kosu prilikom tuširanja i aparat za pripremu kafe-čaja. Bogat i raznovrstan buffet doručak se poslužuje gostima Hotela Balkan Garni Beograd. Uz doplatu je gostima na raspolaganju usluga transfera od-do Aerodroma Beograd tokom 24 sata. Nabavka ulaznica za koncerte i sportske događaje, automat za podizanje gotovine i suvenirnica, kao i usluge čišćenja odeće su takođe na raspolaganju gostima Hotela Balkan Garni.

Hotel Balkan Garni Beograd ima lepo uređenu salu za sastanke sa modernom opremom i 50 mesta, što omogućava uspešno izvršenje raznovrsnih skupova i poslovnih događaja ove veličine. Stručno osoblje je na usluzi za posluženje hrane i pića u Hotelu Balkan Garni, kao i besplatan internet.

Osvajanje TripAdvisor certifikata za izvanredan kvalitet usluge celoj ekipi Hotela Balkan Garni daje podsticaje za nove uspehe i ponos na dosadašnje pozitivne utiske gostiju.

SHARE IT: