Hotel Aveny Čačak

Hotel Aveny Čačak

Garni Hotel Aveny 4* je novoizgrađeni, moderan hotel u Čačku, smešten u mirnom delu grada, u naselju Avenija lipa, na samo nekoliko minuta od centra, čime je savršeno pogodan za lak pristup najznačajnijim znamenitostima Čačka i okoline.

Hotel Aveny Čačak raspolaže sa 21-om smeštajnom jedinicom svih struktura, kao i jednim luksuznim apartmanom, te predstavlja idealan smeštaj poslovnih gostiju i posetilaca koji dolaze u Čačak iz turističkih razloga. U svakoj smeštajnoj jedinici Hotela Aveny se nalazi kupatilo opremljeno po visokim standardima hotelijerstva, centralni klima uređaj, LCD TV sa kablovskim kanalima, telefon, sigurnosni sef, brza WiFi Internet linija i mini bar.

Gostima Hotela Aveny su na raspolaganju i letnja bašta hotela, lobby bar kao i restoran modernog dizajna koji udobno prima 50 osoba. U hotelu Aveny Čačak se gostima poslužuje bogat buffet doručak koji obuhvata sveže namirnice i tradicionalne specijalitete, u cilju potpunog zadovoljavanja potreba i zahteva različitog profila gostiju.

U Hotelu Aveny Čačak su gostima su na raspolaganju dve konferencijske sale, kapaciteta 10 i 40 osoba, opremljene savremenom audio i video opremom, kao i WiFi konekcijom, u kojima se uspešno organizuju raznovrsni skupovi, događaji, sastanci i korporativna okupljanja.

Posebnu draž hotelu Aveny u Čačku daje Wellness centar, prilagođen zadovoljenju potreba modernog posetioca u cilju opuštanja, otklanjanja stresa, očuvanja imuniteta i porasta energije. U sklopu Wellness centra hotela Aveny Čačak posetioci uživaju u Finskoj sauni, Jacuzziju, kao i korišćenju raznovrsnih masaža, posebno usklađenih sa oporavkom organizma. Jedinstvena pogodnost za goste hotela Aveny je sopstvena podzemna garaža, opremljena ventilacionim i protivpožarnim sistemom. Hotel Aveny Vas poziva posetioce visokih očekivanja, zahtevajući da mu poklone poslovno poverenje, koje opravdava vrhunskim rezultatima.

SHARE IT: