Hotel Aurora Spa Resort Berovo

Hotel Aurora Spa Resort Berovo

Smešten u veličanstveno očuvanoj prirodi Istočne Makedonije, na privatnom posedu od 6 hektara sa pogledom na prekrasno Berovsko jezero i na nadmorskoj visini preko 1000 metara, 6 km od gradića Berova, luksuzno odmaralište Aurora & Spa Resort Hotel garantuje posetiocima tokom čitave godine čist planinski vazduh, besprekoran mir i prekrasan pogled na kanjon Maleševskih planina. Hotel Aurora Spa Resort Berovo je turistički objekat 5 zvezdica i odličan izbor za opušten i okrepljujući odmor i miran san tokom čitave godine jer je uspešno usklađen sa prekrasnom tišinom, šumovitom i zelenom okolinom. Region Istočne Makedonije i Maleševskih planina je takođe poznat i kao ‘mala Švajcarska’, jer ga odlikuju prijatna leta i hladne i idilične zime, sa mnogo sunčanih dana tokom godine, ali i dosta kišnih dana, uglavnom tokom maja, juna i novembra, što doprinosti izvanredno bogatom zelenilu raskošnih okolnih šuma. Maleševske planine Istočne Makedonije obiluju gustim borovim, bukovim i hrastovim šumama, što je omogućilo dugu i bogatu tradiciju veštih mastora za obradu drveta – vrsnih berovskih duborezaca. Reka Bregalnica je druga po veličina reka Makedonije, koja izvire u blizini planinskog gradića Berova i protiče pored naselja Makedonska Kamenica, Kočani, Vinica i Štip, pre ušća u reku Vardar, odakle nastavlja dalji tok ka Egejskom moru.

Ovaj ekološki luksuzni objekat kod Berova izgrađen je u skladu sa okolnom prirodom tj u potpunosti od prirodnih materijala – kamena i drvenih greda iz okoline. Smeštaj Eko Spa Resorta Aurora u Berovu obuhvata udobne i zanimljive sadržaje koji su na raspolaganju gostima i potpuno su usklađeni sa prirodnim okruženjem – elegantan smeštaj savremenog eko hotela u 29 soba i apartmana, veličine od 28 do 80 m2 sa pogledom na Berovsko jezero, šumu ili kanjon, opremljeni udobnim sadržajima i opremom – grejanjem, klima uređajem, besplatnim internetom, parket-laminatnim podovima sa tepisima, udobnim posebnim ili king – queen size ležajevima, sofa ležajevima u apartmanima, Samsung LCD TV-om sa satelitskim programima, minibarom, sopstvenim luksuzno uređenim kupatilima sa tušem, aparatom za pripremu kafe i čaja, sigurnosnim sefom – na zahtev, balkonima, odličnom hranom i vrhunskom uslugom.

Prirodna harmonija i sklad Hotela Aurora SPA Resorta Berovo je dodatno podržana solarnom energijom koja se koristi za grejanje ovog objekta. Gde god da vas avantura odvede tokom dana, raznovrsne pogodnosti i usluge SPA Hotela Resorta Aurora Berovo potrebne za opuštanje i odmor očekuju posetioce na kraju dana. Luksuzne i elegantne sobe i apartmani SPA Hotela Resorta Aurora Berovo se nalaze u nekoliko objekata ovog luksuznog planinskog kompleksa istočnog dela Severne Makedonije, izgrađenog od prirodnih materijala – kamen, drvo. Dizajnirane da ponude izuzetnu udobnost i prijatnost, sobe i apartmani SPA Hotela Resorta Aurora Berovo odlikuju ekološki materijali koga upotpunjuju nesvakidašnje lepe, mirisne i raskošne borove šume koje okružuju objekat.

Hotel Aurora Spa Resort Berovo u svom sastavu ima restoran sa terasom jedinstvenih arhitektonskih odlika, koji posetiocima poslužuje bogat buffet dorucak i raznovrsnu domaću kuhinju, uz veliki izbor odličnih makedonskih vina ili vinsku ponudu čuvenih internacionalnih proizvođača vina. Dodatna pogodnost gostima koji borave u Spa Hotelu Aurora je organizovan piknik na mekoj travi resorta, koji gostima omogućava uživanje u bogatsvu jedinstvenih ukusa makedonske kuhinje i lepo uređenoj atmosferi ovog udobnog resorta. Gostima Spa Hotela Aurora Resort se poslužuje bogat buffet doručak i maštoviti izbor ukusih traditionalnih i internacionalnih jela pripremljenih od svežih namirnica iz lokalne proizvodnje,  po preporuci vrhunskih šefova….

U sklopu Hotela Aurora Spa Resort Berovo nalazi se klimatizovana, opremljena konferencijska sala kapaciteta do 100 osoba, kao i mala board sala sa 20 mesta, koje su pogodne za uspešno održavanje skupova ove veličine.

SPA Resort Hotel Aurora Berovo takođe gostima nudi teretanu, saunu, đakuzi, parno kupatilo, masažni centar, salon lepote, zatvoreni bazen, otvoreni “Infinity” bazen sa ležaljkama i suncobranima, tuševe…. Od dodatnih sadržaja Hotela Aurora Spa Resort Berovo izdvajaju se vip sala za sastanke, spa & wellness centar, dečije igralište i klub, restoran i barovi, tereni za tenis i mini golf, zoo vrt…. Gosti SPA hotela Resorta Aurora Berovo tokom čitave godine mogu uživati u raznovrsnim aktivnostima u prirodi – planinski biciklizam, izleti/ture sa profesionalnim vodičima, zanimljive kulinarske radionice pod vođstvom lokalnih domaćina, izleti do planinskih bačila gde leti borave stada ovaca sa upoznavanjem načina života berovskih i maleševskih stočara – ovčara koji proizvode poznati berovski sir od ovčijeg mleka, ribolov, džip safari, jahanje, planinarenje…..

SHARE IT: