Hotel Astoria Budva

Hotel Astoria Budva

Hotel Astoria je mali udoban boutique hotel 4 zvezdice u Budvi, jedinstveno smešten u obnovljenoj staroj zgradi glavne ulice Starog grada Budve, koja uživa prekrasan pogled na more i zvuke talasa ili zanimljivi istorijski deo Budve, omogućavajući gostima osećaj opuštenosti i uživanja. Hotel Astoria Budva čini uspešan spoj modernog dizajna i tradicionalnih detalja, pružajući gostima boravak u prijatnom ambijentu. Hotel Astoria u Budvi poseduje čuvenu privatnu plažu sa barom i terasu sa restoranom na najvišem nivou objekta, koji su omiljena mesta uživanja i opuštanja gostiju.

Hotel Astoria Budva pruža udoban smeštaj u različitim tipovima soba : 4 Standard dvokrevetne sobe sa francuskim ležajem i mogućnošću razdvajanja na dva posebna-single lezaja; 2 Superior dvokrevetne sobe sa francuskim ležajem i dodatnom sofom, sa pogledom na glavnu ulicu Starog grada; 2 Superior apartmana sa dve spavaće sobe (jedna sa francuskim ležajem, a druga sa posebnim-single ležajem) i dnevnim boravkom; 3 Standard apartmana sa jednom spavaćom sobom sa francuskim ležajem  i dnevnim boravkom koji sadrži sofa ležaj i 1 SeaView apartman koji ima balkon i pogled na more i Stari Grad Budvu, sa jednom spavacom sobom sa francuskim ležajem  i dnevnim boravkom koji sadrzi sofa ležaj.

Sobe Hotela Astoria u Budvi su nepušačke i moderno opremljene klima uređajem, mini barom, sefom, kablovskom televizijom, direktnom telefonskom linijom, modernim kupatilima sa hidromasažnim kadama i velikim izborom hotelske kozmetike. Gosti hotela Astoria Budva imaju na raspolaganju u svim javnim prostorima Wi-Fi internet. Apartman sa balkonom i impresivnim pogledom na more Hotela Astoria se sastoji od spavaće sobe sa francuskim ležajem i dnevnog boravka sa sofom i radnom površinom. Obe prostorije apartmana imaju kablovsku televiziju, dve direktne telefonske linije i besplatan internet pristup. Superior apartman Hotela Astoria Budva se sastoji od dve spavaće sobe i dnevnog boravka. Iz apartmana se pruža pogled na glavnu ulicu Starog grada. Spavaća soba ima francuski ležaj (za dve osobe), dok druga soba poseduje jedan poseban ležaj. Ovaj apartman je idealan za boravak porodica sa decom. Standardni apartmani sadrže spavaću sobu sa francuskim ležajem, kao i dnevni boravak sa sofom i radnom površinom. Standardne dvokrevetne sobe Hotela Astoria su opremljene francuskim ležajem, sa mogućnošću razdvajanja kreveta na dva posebna ležaja. Superior dvokrevetne sobe Hotela Astoria u Budvi obuhvataju francuski ležaj i dodatnu sofu, koja se jednostavno može koristiti kao pomoćni ležaj. Sobe su pozicionirane sa pogledom na glavnu ulicu Starog Grada u Budvi.

Restoran Hotela „Astoria“ Budva gostima poslužuje moderna, jedinstvena i izvrsno ukusna nacionalna i internacionalna jela u kombinaciji sa personalizovanom uslugom. U ekskluzivnom i prefinjenom baru Hotela Astoria gosti uživaju u vrhunskim vinima renomiranih domaćih i inostranih vinarija.
Profesionalno osoblje Hotela Astoria u Budvi stalno prati svetske gastronomske trendove, osvežavajući ponudu ishrane novim i maštovitim specijalitetima. Svake sezone se kreira i novi menu, prepoznatljiv po jelima pripremljenim od uvek sveže ribe i morskih plodova. Gosti biraju ambijent Hotela Astoria za uživanje u konzumaciji hrane – restoran, plažni bar, terasa restorana, Caffe.

Plažni bar „Astoria beach“ Budva je plaža između zidina starog grada Budve, diskretno skrivena od spoljašnjeg sveta, a dostupna znatiželjnim gostima za uživanje u plavom horizontu ili izmaglici u ranim jutarnjim satima ili mnoštvu zvezda pomešanim sa udaljenim lampionima brodova na pučini Jadranskog mora…. Savremeni mobilijar (ležaljke, stočić, suncobrani, baldahini..) su uz doplatu deo plaže Astoria Beach tokom leta. Ova oprema na plaži daje nijansu otmenosti i osećaj posebnosti, a gostoprimstvo i visok nivo usluge upotpunjava utiske gostiju. Mnogobrojne DJ žurke tokom dana značajno doprinose potpunijoj atmosferi i raspoloženju koje nosi vrelo leto. Destinacija Stari grad Budva je odličan izbor gostiju koje interesuju istorijski lokaliteti, istraživanje Starog grada i noćni život.

Sadržaji Hotela Astoria Budva : nepušačke sobe, recepcija tokom 24 sata, restoran, klimatizacija, posluženje u sobi – Room Service, privatna plaža, nightclub, usluge pranja, peglanja i čišćenja, sigurnosni sef, fotokopiranje, prostor za odlaganje prtljaga, informacije i rezervacije izleta u okolinu.

SHARE IT: