Hotel As Tirana

Hotel As Tirana

Hotel AS Tirana je udoban i moderan hotel 4 zvezdice u centru Tirane i odličan izbor poslovnih gostiju i turista. Hotel As Tirana ima odličan položaj u centru grada, na pešačkoj udaljenosti od Trga Skenderbeg, Sahat kule i džamije Ethem Bey, kao i drugih turističkih znamenitosti i institucija Tirane i Albanije

Hotel As Tirana ima 45 modernih, prostranih, nepusackih, svetlih i udobnih soba sa lepim pogledom na grad i elegantnim sadržajima za prijatan boravak u Tirani – udobni veliki ili posebni-odvojeni ležajevi, dnevni boravak sa radnim stolom i stolicom, parket podovi, besplatan bežični internet, elektronski pristup karticama u liftu, elektronske brave na vratima, LCD TV sa satelitskim kanalima, minibar, aparat za pripremu kafe-čaja, elegantna kupatila sa tušem, fenom za kosu i toaletnim priborom. Sobe Hotela As u Tirani su organizovane u nekoliko tipova – Standard sobe, dvokrevetne sobe sa odvojenim ležajevima, povezane sobe – porodične sobe, Superior sobe, Porodicne sobe i Junior apartman. Neke sobe Hotela As Tirana imaju prekrasan pogled na planinu, što privlači posetioce da upoznaju Nacionalni Park Dajti /udaljen oko 5 km/.

Bogat kontinentalni doručak u restoranu sa 120 mesta na najvišem spratu hotela As, sa panoramskim pogledom na grad, je opuštajuće mesto i način za početak dana ili udobno mesto za druženje tokom dana.

Smešten na kratkoj pešačkoj udaljenosti od istorijskog centra Tirane, Hotel AS predstavlja odlično mesto za boravak poslovnih gostiju i turista. Brojne znamenitosti kao što je Narodni isotrijski muzej, Nacionalno pozorište i Opera, džamija Et’hem Bey, Sahat kula, Pravoslavna crkva Albanije, kao i druge znamenitosti očekuju posetioce, a osoblje je na raspolaganju gostima za rezervaciju lokalnih izleta i događaja. Restorani i kafeterije u neposrednoj blizini poslužuju odlične traditionalne i internacionalne specijalitete.

Sadržaji Hotela As Tirana : recepcija tokom 24 sata, nepušačke sobe, restoran na najvišem spratu sa posluženjem buffet doručka, besplatan bežični internet, bar u holu, sala za sastanke, lift, teretana, besplatan parking sa video nadzorom, prostor za odlaganje prtljaga, najam vozila, blizina autobuske stanice i taxi stanice.

SHARE IT: