Hotel Artist Subotica

Hotel Artist Subotica

Hotel Artist je nov, prefinjen i moderan hotel 4 zvezdice u centru Subotice, smesten u elegantnoj zgradi arhitektonskog stila Art Nouveau – secesije koja je prožeta duhom i sarmom dobrih prošlih vremena 19. i pocetka 20. veka i ostavlja nezaboravan utisak na svakog posetioca.

Hotel Artist Subotica poslovnim gostima i turistima pruža udoban smeštaj u nekoliko tipova soba – 24 Standard sobe veličine 25 m2, 5 deluxe soba veličine 40-50 m2 koje su pogodne za boravak do 4 osoba i 1 apartman, veličine 60m2. Svaka soba Hotela Artist Subotica je svojevrsna umetnička riznica budući da je uređena pažljivo odabranim nameštajem i sadržajima koji su nežnim i toplim bojama i prefinjenim stilom potpuno usklađeni sa prostornim i estetskim konceptom ovog udobnog objekta. Umetnička igra unutrašnjeg uređenja svake sobe, restorana i ostalih prostornih celina hotela Artist Subotica, čini nezaboravnim iskustvom boravak u Subotici – gradu jedinstvene energije, raskošnog nasleđa i bogate istorije. Sobe i apartman Hotela Artist su opremljene modernim elementima, udobnim sadržajima i prefinjenim detaljima koji ispunjavaju zahteve gostiju i standard savremenog i funkcionalnog uređenja, obogaćenog umetničkim doživljajem – parket-laminat podovi sa mekim podnim oblogama-tepisima, udobni francuski-king size ili odvojeni ležajevi, dodatni sofa ležajevi u deluxe sobama, fotelje sa radnim stolom ili sedeća garnitura sa stolićem, besplatan internet, LCD TV, garderober, mini bar, telefon, prostrana kupatila sa tušem, toaletnim priborom, bade mantilima i papučama, fenom za kosu, zavese za zatamnjivanje, ….

Gostima Hotel Artist Subotica se u restoranu sa 50 mesta i lepo uređenom sunčanom terasom poslužuje bogat i raznovrstan doručak koji zadovoljava sve ukuse i potrebe. Prvi Vinski bar u centru grada Subotice se nalazi u podrumu hotela – jedne od najstarijih zgrada Subotice  i posetiocima pruža potpuno novi doživljaj i nezaboravno iskustvo hedonizma  i ukusa. Vinski bar ima kapacitet 30 osoba što ga čini pravim izborom za održavanje specijalnih vinskih večeri ili korporativnih proslava i privatnih skupova i događaja, uz posluženje ukusne i brižljivo uparene hrane i vina Vojvodine.

Hotel Artist Subotica ima potpuno opremljenu salu za sastanke – Kongresnu salu „Szent-Gyorgyi Albert” koja obuhvata površinu od 60 m2 i raspolaze kapacitetom od 30 do 100 osoba, zavisno od postavke.

Wellness Hotela Artist Subotica je mesto osveženja, uživanja i okrepljenja gostiju. Wellness centar obuhvata saunu, tursko kupatilo i zonu za opuštanje u kojoj su gostima na raspolaganju raznovrsne masaže, među kojma je indijska masaža – jedna od najboljih antistress masaža koja pruža potpunu ravnotežu telesne i duhovne energije.

Tokom boravka u Hotelu Artist Subotica su gostima na raspolaganju raznovrsne usluge i sadržaji – razgledanje prekrasnog centra Subotice sa preko 100 upečataljivih građevina arhitektonskog stila secesije, među kojima su Gradska kuća sa Velikom većnicom koju krase raskošni vitraži i koja se koristi za zasedanja Skupštine, koncerte, venčanja i važne skupove, sa tornjem visine 45 metara odakle se pruža prekrasan pogled na grad i okolinu, subotička Sinagoga – druga po veličini u Evropi, Palata subotičke trgovačke banke, Narodno pozorište, …prijatne vinske degustacije sa odgovarajućim posluženjem vrhunski odabrane hrane i kvalitetnih vina koje predstavljaju dobro očuvanu tradiciju uzgoja grožđa i proizvodnje čuvenih ‘vina sa peska’, među kojima su Vinarije Zvonko Bogdan, Maurer, Vinski dvor i druge, poseta Palićkog jezera i Zološkog vrta na Paliću, poseta zaštićenih područja u okolini Subotice – jezera Ludaš sa mogućnošću vožnje čamcem i ribolova i Zaštićenog područja Subotičke peščare, čuveni salaši koji ponosno čuvaju bogato nasleđe i tradiciju i poslužuju originalne specijalitete i pica Vojvodine, uz raznovrsne interaktivne radionice starih zanata i ručnih radova, među kojima su čuveni Majkin salaš, Salaš Zvonka Bogdana, Salaš Đorđević, Rokin salaš, Jelen salaš i drugi, jahanje konja na obližnjoj ergeli Majur u Kelebiji i drugim salašima, živopisni festivali i manifestacije koji odišu bogatim multikulturalnim duhom, gostoprimstvom i očuvanim običajima raznolikog etničkog stanovništva severa Vojvodine, ….
Ostali sadržaji i usluge Hotela Artist Subotica – recepcija tokom 24 sata, posluženje u sobi, prostro za odlaganje prtljaga, informacije i rezervacije lokalnih izleta i događaja, ….

SHARE IT: