Hotel Art Loft Niš

Hotel Art Loft Niš

Hotel Art Loft Niš je mali, udoban boutique hotel 4 zvezdice u centru Niša, u blizini gradskih institucija, glavnih turističkih i kulturnih  znamenitosti  i brojnih kafića i restorana Niša. Hotel Art Loft je smešten u palati “Nišava” u Nišu, koja je sagrađena u stilu Art Nouveau, na uglu ulica Prijezdine i Oblačića Rada, jednog od simbola moderne arhitekture grada Niša. Ovu jedinstvenu zgradu koja odražava stil gradnje u Srbiji pred Drugi svetski rat je 1936. godine projektovao čuveni arhetekta Georgi Samojlov i proglašena je spomenikom kulture grada Niša.

Hotel Art Loft Niš je uređen u veoma modernom stilu. Jedan od najbitnijih principa ovog boutique hotela u Nišu je sklad tradicije i modernog dizajna, koji daje toplinu prefinjenog i elegantnog stila i pruža vrhunsku udobnost svakom gostu. Jedinstven umetnički koncept odvaja Hotel Art Loft od drugih hotela Niša. U svakoj sobi Hotela  Art Loft se nalazi umetnička slika lokalnog umetnika, po kojoj svaka soba nosi jedinstven naziv. Stoga je Hotel Art Loft Niš mesto u kome će ljubitelji savremene umetnosti i slikarstva sigurno uživati.

Hotel Art Loft Niš ima 9 modernih smeštajnih jedinica : 1 dvokrevetna soba, 6 standard soba sa odvojenim ležajevima 1 comfort soba sa odvojenim ležajevima i1 grand (duplex) apartman. Sve sobe Hotela Art Loft su klimatizovane i zvučno izolovane, sa ugrađenom kontrolom temperature, opremljene udobnim modernim posebnim ili king size ležajevima, tepisima-podnim oblogama od zida do zida, radnim stolom i stolicom, LCD TV-om sa digitalnim i kablovskim programima, minibarom, izborom jastuka, sigurnosnim sefom za odlaganje vrednih stvari, prijatnim kupatilima sa tušem, kao i sadržajima koji gostima pružaju potpunu udobnost.

Gosti koji borave u Hotelu ArtLoft Nišimaju na raspolaganju kafe i bogat buffet doručak, koji zadovoljava sve ukuse i potrebe. Room service  – posluženje u sobi i srdačno i ljubazno osoblje su na raspolaganju 24 sata. Jedno od najlepših mesta Hotela Art Loft je terasa na krovu, gde gosti mogu da uživaju u jutarnjoj kafili ili opuštenom popodnevu.

Hotel Art Loft Niš nastoji da izađe u susret potrebama i zahtevima savremenog poslovnog gosta, te im pruža poslovne usluge koje omogućavaju efikasan i prijatan boravak u Nišu i hotelu – slanje faxa, štampanje, slanje maila. Bežični internet, digitalni i kablovski programi, direktna telefonska linija, hemihsko čišćenje, pranje i peglanje su takođe usluge na raspolaganju gostima Hotela Art Loft Niš.

SHARE IT: