Hotel Aria Užice

Hotel Aria Užice

Hotel Aria je potpuno novi, moderan i udoban boutique hotel 3 zvezdice u Užicu, na području Autobuske stanice u centru grada, par minuta hoda od železničke i autobuske stanice, gradskog trga, stadiona, gradskog parka i plaže. Ovaj savremeno opremljen boutique garni hotel u Užicu posluje po principu “pametnih zgrada” i vlasništvo je uspešne i ugledne građevinske firme Valvolin iz Užica. Hotel Aria Užice se nalazi u modernoj građevini od 3 sprata površine oko 800 m2 na autobuskoj stanici u Užicu, koju je projektovao Goran Martinović, za šta je 1992. godine nagrađen prestižnom “Borbinom” nagradom za arhitekturu.

Danas čitavo područje oko Hotela Aria u Užicu odlikuje savremeni izgled prostranog parkinga i gradske infrastrukture, zahvaljujući okolnom uređenju i udobnim hotelskim sadržajima koji omogućavaju prijatan turistički ili poslovni boravak u Užicu. Hotel Aria Užice ima 21 udobnih smeštajnih jedinica, od kojih je 15  standard soba, 1 porodična soba, 2 studio apartmana, 2 luksuzna apartmana sa Jacuzzi kadama i predsednički apartman sa saunom i Jacuzzi kadom. Sobe i apartmani Hotela Aria u Užicu su opremljene udobnim sadržajima i uređeni po visokim standardima, većinom od prirodnih materijala /drvo, granit/, pogodnim za kraći ili duži boravak u Zapadnoj Srbiji – tepisi od zida do zida ili parket podne obloge, centralno grejanje i centralni sistem hlađenja, zvučna izolacija, zavese za zatamnjivanje prostora, udobni posebni ili king size ležajevi, meka, prijatna posteljina, meki peškiri i veliki izbor jastuka, radni sto, stolice, fotelje, garderober, LCD TV sa satelitskim kanalima, besplatan internet, telefon, aparat za pripremu kafe-čaja, lepo uredena i udobna kupatila sa tuš kabinama, fenom za kosu… Apartmani Hotela Aria imaju sedeće garniture na razvlačenje, mini-barove i opremljene kuhinje, veoma pogodne za duži boravak u Užicu.

Hotel Aria Užice svojim gostima u elegantno uređenom restoranu poslužuje bogat i raznovrstan buffet doručak, koji ispunjava sve nutritivne potrebe i ukuse. Gostima Hotela Aria Užice je takođe na raspolaganju stručno i predusretljivo osoblje koje je 24 sata na raspolaganju da turistima i poslovnim gostima pruži udobnost, gostoprimstvo i osećaj “kao kod kuće”, uz dodatne hotelske sadržaje – bar, besplatan internet u svim javnim prostorima, posluženje u sobi, parking, usluge buđenja, turističke informacije i rezervacije lokalnih turističkih izleta i usluga u Zapadnoj Srbiji…..

 

SHARE IT: